Adviseur Woningcorporaties

Klopt jouw hart sneller als het om volkshuisvesting gaat? Als Adviseur Woningcorporaties maak jij het verschil voor de huurder. BMC is de partner in verbetering voor woningcorporaties en hun ketenpartners. Adviseurs van BMC onderscheiden zich met expertise en professionaliteit. Dagelijks maak je de sector steeds weer een beetje beter.

Over de functie

Als Adviseur Woningcorporaties werk je bij verschillende opdrachtgevers met diverse opdrachten. Dat doe je meestal in de corporatiesector, maar een uitstap naar een ketenpartner of gemeente komt ook soms voor. Jouw opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij jouw expertise, capaciteiten en ambities. Van uitvoerende projecten tot strategische vraagstukken en managementopdrachten. Dit kan binnen het vakgebied Wonen, maar ook binnen Vastgoed of Financiën & Bedrijfsvoering zijn. 

De rollen binnen het vakgebied Wonen variëren van verhuurmedewerker, wijkbeheerder tot bewonersbegeleider of sociaal projectleider. Binnen Vastgoed kun je bijvoorbeeld aan de slag als Adviseur Dagelijks of Planmatig Onderhoud, projectleider of assetmanager. Als Adviseur Financiën verricht je werk variërend van de factuurverwerking tot het zelfstandig opstellen van jaarrekeningen en begrotingen.

Onze ervaren adviseurs werken in rollen als interimmanager, teamleider of beleidsadviseur. Daarnaast kun je nieuwe medewerkers coachen en begeleiden of ga je als trainer aan de slag binnen jouw expertise. Ook heeft BMC Senior Adviseurs in dienst voor hoogwaardig onderzoek en strategisch advies. Meer weten? Lees hier meer.

Over BMC Woningcorporaties

Samen met ongeveer 150 collega’s vorm je de Business Unit Woningcorporaties bij BMC. Deze collega’s delen hun passie voor de volkshuisvesting en hebben de drive om elke dag beter te worden. Opgedane kennis benutten zij in volgende opdrachten, maar delen zij ook actief met collega’s. We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor verbinding en kennissessies met actuele en inhoudelijke thema’s. En natuurlijk organiseren wij ook gezellige borrels, een zomerfeest en een Kerstbijeenkomst. BMC’ers voelen zich verbonden met elkaar, het bedrijf en de publieke sector.

Arbeidsvoorwaarden

Er is aandacht voor jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Door jouw ervaring bij verschillende opdrachtgevers, opgedane kennis en competenties groei je snel en bouw je verder aan een mooie carrière. BMC ontwikkelt samen met jou een ontwikkelpad met opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We werken hard, maar vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Daarom kennen onze arbeidsvoorwaarden 32 verlofdagen bij een dienstverband van 36 uur. Om te reizen naar onze opdrachtgevers kies je voor een leaseauto of een aantrekkelijk vervoersbudget. Het salaris is passend: het doet recht aan je ervaring en bepalen we in overleg.

Functie-eisen

Enthousiast geworden door deze vacature? Mooi! Bekijk onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel? Solliciteer dan direct! Liever solliciteren op een specifieke opdracht? Dat kan hier.

  • Je bent een professional met aantoonbaar werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde hbo-opleiding of relevante werkervaring.

  • Je bent op zoek naar een volgende stap in je carrière. Is dit je eerste stap? Mogelijk past dan het traineeship Woningcorporaties bij jou.

  • Je kiest bewust voor de corporatiesector en weet dit te motiveren. Deze intrinsieke motivatie maakt dat jij het niet erg vindt om soms wat verder te reizen.

Voldoe jij niet direct aan alle eisen, maar heb je wel duidelijke raakvlakken? Bel ons dan even. Je krijgt meteen antwoord op de vraag of wij voor jou de passende werkgever zijn.

Solliciteer als Adviseur Woningcorporaties ↓

Vragen over de functie Adviseur Woningcorporaties? Neem dan contact op met Henrike Klok via henrike.klok@bmc.nl of 06 - 23 77 40 97.

Word Adviseur Woningcorporaties