Aanbod traineeships

BMC biedt een divers aanbod aan traineeships voor verschillende vakgebieden binnen de publieke sector. Ieder traineeship heeft zijn eigen programma, functie-eisen en startdatum. Deze informatie wordt onderstaand per traineeship toegelicht. Download één of meerdere brochures om te zien welke er bij jou past.

Heb je een passende traineeship gevonden? Kijk dan hier of er een vacature openstaat.

Traineeship Woningcorporaties

Als trainee Woningcorporaties ben je continu bezig met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het brede terrein van Wonen en Vastgoed. Je gaat meteen aan de slag in je eerste opdracht, meestal bij een klantcontactcentrum (KCC) van een woningcorporatie, waardoor je meteen leert en ervaart wat er speelt in het werkveld. Wij bieden hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carriere. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Download informatie

Traineeship Young Financial

Als trainee bij BMC begin je direct met een traject om je te ontwikkelen tot zelfstandig financieel adviseur, waarbij je interim-opdrachten vervult in de publieke sector. Na de eerste introductieweken ga je al aan de slag met een gerichte opdracht bij een van onze klanten. Wij bieden je hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Download informatie

Traineeship Onderwijs & Jeugd

Het traineeship Onderwijs & Jeugd bij BMC is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen twee vakgebieden en tegelijk de nodige werkervaring op te doen. Je gaat namelijk direct in de praktijk aan de slag en kunt zodoende bouwen aan een mooie carrière. Wij bieden daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen en intervisie. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

LET OP: het traineeship van 1 oktober 2019 zit al vol.

Download informatie

Traineeship Young HRM

Als trainee Young HRM ga je vrijwel meteen aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. In anderhalf jaar tijd ontwikkel je jezelf tot een volwaardig HR-adviseur. In de periode van je traineeship kun je meerdere opdrachten doen, waardoor je je cv dus flink kunt uitbreiden. Werken op opdracht combineer je met vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen, samen met jouw traineegroep binnen BMC. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Download informatie

Traineeship Ruimte

Het traineeship Ruimte biedt een intensief en interactief programma, dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie, intervisie en eigen inbreng. Als trainee ga je vrijwel direct aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. Wij bieden daarbij ondersteuning, onder meer in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Bij BMC bouw je op die manier gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Download informatie

Traineeship Zorg

Als trainee Zorg ga je direct aan de slag bij opdrachtgevers van BMC. In anderhalf jaar tijd ontwikkel je jezelf tot zelfstandig adviseur, waarbij je interimopdrachten vervult bij zorginstellingen. Op die manier kun je je cv dan ook flink uitbreiden. Wij bieden hierbij gerichte ondersteuning, onder meer in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen en intervisie. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Download informatie