Aanbod traineeships

BMC biedt een divers aanbod aan traineeships voor verschillende vakgebieden binnen de publieke sector. Ieder traineeship heeft zijn eigen programma, functie-eisen en startdatum. Deze informatie wordt onderstaand per traineeship toegelicht. Download één of meerdere brochures om te zien welke er bij jou past.

Heb je een passend traineeship gevonden? 

Openstaande vacatures

 

Traineeship Young Financial

Als trainee bij BMC begin je direct met een traject om je te ontwikkelen tot zelfstandig financieel adviseur, waarbij je interim-opdrachten vervult in de publieke sector. Na de eerste introductieweken ga je al aan de slag met een gerichte opdracht bij een van onze klanten. Wij bieden je hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship start in het voorjaar van 2023, eerder starten is mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella van der End via ella.van.der.end@bmc.nl of +31617604517.

Download informatie

 

Traineeship Young HRM

Als trainee Young HRM ga je vrijwel meteen aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. In anderhalf jaar tijd ontwikkel je jezelf tot een volwaardig HR-adviseur. In de periode van je traineeship kun je meerdere opdrachten doen, waardoor je je cv dus flink kunt uitbreiden. Werken op opdracht combineer je met vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen, samen met jouw traineegroep binnen BMC. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship start in het voorjaar van 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella van der End via ella.van.der.end@bmc.nl of +31617604517.

Download informatie

 

Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg

Als trainee Bedrijfsvoering in de Zorg bij BMC ga je meteen aan de slag om je te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur, waarbij je voornamelijk interim opdrachten bij zorginstellingen vervult. Wij bieden hierbij ondersteuning voor de start van jouw loopbaan en om te bouwen aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship start in het najaar van 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella van der End via ella.van.der.end@bmc.nl of +31617604517.

Download informatie

 

Traineeship Sociaal Domein

Het Traineeship Sociaal Domein is een tweejarig traineeship, waarin je intensief investeert in je toekomst en ambitie. Het traineeship is speciaal gericht op de publieke sector; het programma verheldert je inzicht in de complexe wereld van de overheid. Je kunt meteen aan de slag bij (een van) onze opdrachtgevers en wij bieden je daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

In september 2023 start weer een nieuw traineeship Sociaal Domein. Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem dan contact op met Jaimie Paulus (recruitment consultant Sociaal Domein) via jaimie.paulus@bmc.nl of 0682526864.

Download informatie

 

Traineeship Jeugd en onderwijs

Het traineeship Jeugd en onderwijs bij BMC is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen twee vakgebieden en tegelijk de nodige werkervaring op te doen. Je gaat namelijk direct in de praktijk aan de slag bij onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen en kunt zodoende bouwen aan een mooie carrière. Wij bieden daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen en intervisie. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Dit traineeship start twee keer per jaar. Wil je meer weten over het traineeship? Stuur dan een mail naar roos.de.dreu@bmc.nl.

Download informatie

 

Traineeship Ruimte

Het traineeship Ruimte biedt een intensief en interactief programma, dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie, intervisie en eigen inbreng. Als trainee ga je vrijwel direct aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. Wij bieden daarbij ondersteuning, onder meer in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Bij BMC bouw je op die manier gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Dit traineeship start jaarlijks medio maart.

Download informatie

 

Traineeship Woningcorporaties

Als trainee Woningcorporaties ben je continu bezig met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het brede terrein van Wonen en Vastgoed. 
Tijdens het traineeship word je begeleid in jouw groei van starter naar volwaardig adviseur. Dit doen we door jou afwisselende opdrachten binnen de corporatiesector aan te bieden. Je gaat aan de slag als bijvoorbeeld Verhuurmakelaar, Woonconsulent, Technisch Medewerker of Beleidsmedewerker Wonen bij één van onze opdrachtgevers. Mogelijk ondersteun je ook een van onze Senior Adviseurs bij hun projecten. Wij bieden hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie. 

Je kunt je nu inschrijven voor het traineeship 2022! De planning is om van start te gaan rond augustus/september 2022. Ben jij nu al beschikbaar? Dan ben je van harte welkom om al te reageren op de vacature, het is namelijk mogelijk om al eerder in dienst te komen. Reageren kan via deze link.

Download informatie

 

Traineeship Financiën & Bedrijfsvoering Woningcorporatiesector

Jaarlijks start BMC we met een nieuw opleidingsprogramma voor trainees Financiën & Bedrijfsvoering. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalenten die hun loopbaan willen starten in de woningcorporatiesector. Het traineeship Financiën & Bedrijfsvoering is een intensief en interactief programma en bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng. Het programma biedt helder inzicht in de complexe wereld van de volkshuisvesting. Meer weten? Download hieronder meer informatie.

Download informatie

 

Traineeship Data, Informatieveiligheid en Privacy

Dit traineeship is een tweejarig programma gericht op het ontwikkelen van competenties (zoals ondernemerschap, digitaal werken, schrijfvaardigheden en presenteren) en het opdoen van inhoudelijke kennis op het gebied van Data, Privacy en Informatieveiligheid. Je training bestaat uit een combinatie van workshops, studiemateriaal en concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Daarbij word je intensief begeleid door onze ontwikkelmanager en is een van onze adviseurs je ‘buddy’. Naast de trainingen ga je ook actief aan de slag met opdrachten in de praktijk bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Meer weten? Download hieronder meer informatie.

Je kunt je nu inschrijven voor het traineeship 2023! Je kunt met dit traineeship beginnen wanneer het jou uitkomt. 

Download informatie

 

Traineeship Politiek & Bestuur

Als trainee bij BMC begin je direct met een traject om je te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur. Vanaf 2022 is het mogelijk om een traineeship Politiek & Bestuur te doorlopen bij BMC. Het is de perfecte baan voor starters op de arbeidsmarkt die zichzelf willen ontwikkelen tot adviseur politiek en bestuur. Wij bieden je hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Naast het traineeprogramma worden er ook veel activiteiten georganiseerd zoals: een traineebattle, een potje padel, spelletjesavond en uiteraard het grote zomerfeest!

Het eerstvolgende traineeship start in het najaar van 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella van der End via ella.van.der.end@bmc.nl of +31617604517.

Meer informatie en aanmelden