Aanbod traineeships

BMC biedt een divers aanbod aan traineeships voor verschillende vakgebieden binnen de publieke sector. Ieder traineeship heeft zijn eigen programma, functie-eisen en startdatum. Deze informatie wordt onderstaand per traineeship toegelicht. Download één of meerdere brochures om te zien welke er bij jou past.

Heb je een passend traineeship gevonden? 

Openstaande vacatures

 

Traineeship Young Financials

Als Young Financial Trainee bij BMC ga je in 1,5 jaar direct aan de slag om jezelf te ontwikkelen tot financieel adviseur, waarbij je interim-opdrachten vervult in de publieke sector. Na de eerste introductieweken ga je al aan de slag met een gerichte opdracht bij een van onze klanten. Wij bieden je hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

In mei 2024 en oktober 2024 starten we weer met nieuwe groepen voor dit traineeship. De vacature staat open, solliciteren kan hier.

Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Ella van der End (recruitment consultant Bestuur en Bedrijfsvoering) via ella.van.der.end@bmc.nl of 06 - 17 60 45 17. 

Download informatie

 

Traineeship Young HRM

Als Young HRM Trainee bij BMC ga je meteen aan de slag om je te ontwikkelen tot zelfstandig HR-adviseur. Tijdens dit programma werk je bij diverse opdrachtgevers aan afwisselende opdrachten in de publieke sector. Hierbij zet je de vaardigheidstrainingen en inhoudelijke trainingen die je wekelijks krijgt direct in bij jouw opdrachtgevers. Dit doe je natuurlijk niet alleen, BMC faciliteert jouw ontwikkelingspad met persoonlijke begeleiding op maat. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière! Meer weten? Download alle benodigde informatie. 

Het eerstvolgende instroommoment is in het najaar van 2024.

Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Ella van der End (recruitment consultant Bestuur en Bedrijfsvoering) via ella.van.der.end@bmc.nl of 06 - 17 60 45 17.

Download informatie

 

Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg

Als trainee Bedrijfsvoering in de Zorg ga je direct aan de slag om je in 1,5 jaar te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur gericht op bedrijfsvoering in de zorg. Tijdens het programma werk je bij diverse opdrachtgevers aan afwisselende opdrachten in de Zorgsector. Opdrachtgevers waar je aan kunt denken zijn o.a. zorgaanbieders langdurige zorg, GGD’s, overkoepelende zorgorganisaties en binnen het sociaal domein van gemeenten. Wij bieden hierbij ondersteuning voor de start van jouw loopbaan om te bouwen aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie. 

In oktober 2023 start er weer een nieuw traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg. Helaas is deze vacature inmiddels gesloten, en nemen we geen nieuwe aanmeldingen meer in behandeling voor dit jaar. Het eerstvolgende startmoment is oktober 2024.

Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Ella van der End (recruitment consultant Bestuur en Bedrijfsvoering) via ella.van.der.end@bmc.nl of 06 - 17 60 45 17. 

Download informatie

 

Traineeship Sociaal Domein

Als trainee ga je meteen aan de slag met jezelf ontwikkelen tot zelfstandig adviseur binnen het Sociaal Domein. Gedurende 1,5 jaar doe je verschillende praktijkopdrachten bij onze opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan gemeenten, provincies, ministeries, GGD, GGZ en andere overheidsorganisaties. Daarnaast ga je wekelijks, gezamenlijk met je mede-trainees, aan de slag met het verkrijgen van theoretisch inzicht in de dynamische wereld van de overheid en volg je verschillende vaardigheidstrainingen. Tijdens het traineeship investeer je intensief in je eigen toekomst en krijg je de kans om je ambitie(s) waar te maken. Dit doe je uiteraard niet alleen! Wij bieden jou daarbij ondersteuning in de vorm van persoonlijke begeleiding op maat. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière.

Wil je meer weten? Download hieronder dan onze brochure met alle benodigde informatie.

In september 2024 gaat weer een nieuw Sociaal Domein traineeship van start. De vacature hiervoor wordt in het voorjaar van 2024 open gezet. Wil je, naast de brochure, meer informatie over het traineeship Sociaal Domein? Neem dan gerust contact op met Jessica Jeger Ohlenbusch (recruitment consultant sociaal domein) via jessica.jeger.ohlenbusch@bmc.nl of 06 - 22 84 66 53.

Download informatie

 

Traineeship Jeugd en onderwijs

Het traineeship Jeugd en onderwijs bij BMC is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen twee vakgebieden en tegelijk de nodige werkervaring op te doen. Je gaat namelijk direct in de praktijk aan de slag bij onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen en kunt zodoende bouwen aan een mooie carrière. Wij bieden daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen en intervisie. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Je kunt je nu inschrijven voor het traineeship 2024! Je kunt met dit traineeship beginnen wanneer het jou uitkomt. Solliciteren doe je hier

Heb je vragen over het traineeship? Neem dan contact op met Roos de Dreu (recruitment consultant jeugd en onderwijs) via roos.de.dreu@bmc.nl of 06 - 13 40 78 83. 

Download informatie

 

Traineeship Fysiek Domein

Als trainee Fysiek Domein bij BMC ga je in 1,5 jaar direct aan de slag om jezelf te ontwikkelen tot adviseur, waarbij je interim-opdrachten vervult bij een opdrachtgever in de publieke sector. Het traineeship biedt een intensief en interactief programma, dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie, intervisie en eigen inbreng. Wij bieden daarbij ondersteuning, onder meer in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Hierbij zet je de vaardigheidstrainingen en inhoudelijke trainingen die je wekelijks krijgt direct in bij jouw opdrachtgevers. Dit doe je natuurlijk niet alleen, BMC faciliteert jouw ontwikkelingspad met persoonlijke begeleiding op maat. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière! Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Per maart 2023 zijn wij gestart met een nieuwe groep trainees voor het fysiek domein. Het eerstvolgende instroommoment zal in maart 2024 zijn.
Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Sarah Mahr (recruiter Fysiek Domein) via sarah.mahr@bmc.nl of 06 - 51 76 25 85.

Download informatie traineeship

Mocht je eerder geïnteresseerd zijn om aan de slag te gaan in het fysiek domein en wil je je zowel op inhoudelijk als op professioneel vlak ontwikkelen, dan is er nog de mogelijkheid om je in te schrijven voor het Ontwikkelprogramma. Dit programma start in oktober 2023. De vacature staat open en je kunt hier solliciteren. 

Wil je meer informatie over het ontwikkelprogramma? Neem contact op met Simon Kreijger (recruiter Fysiek Domein) via simon.kreijger@bmc.nl of 06 - 51 27 15 46.

Download informatie ontwikkelprogramma

 

Traineeship Woningcorporaties

Als trainee Woningcorporaties ben je continu bezig met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het brede terrein van Wonen en Vastgoed. 
Tijdens het traineeship word je begeleid in jouw groei van starter naar volwaardig adviseur. Dit doen we door jou afwisselende opdrachten binnen de corporatiesector aan te bieden. Je gaat aan de slag als bijvoorbeeld Verhuurmakelaar, Woonconsulent, Technisch Medewerker of Beleidsmedewerker Wonen bij één van onze opdrachtgevers. Mogelijk ondersteun je ook een van onze Senior Adviseurs bij hun projecten. Wij bieden hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie. 

In oktober 2023 start weer een nieuw traineeship Wonen & Vastgoed voor woningcorporaties. De vacature staat nu open en solliciteren doe je hier. Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem dan contact op met Lieke Neutkens (recruitment consultant Wonen & Woningcorporaties) via lieke.neutkens@bmc.nl of 06 - 22 98 23 12.

Download informatie

 

Traineeship Datagedreven werken

Dit traineeship is een programma van 18 maanden gericht op het ontwikkelen van generieke competenties (zoals ondernemerschap, digitaal werken, persoonlijke effectiviteit, schrijfvaardigheden en presenteren) en het opdoen van inhoudelijke kennis op het gebied van Data. Tijdens het programma ontwikkel je competenties met trainingen, coaching en intervisie, waar ook inhoudelijke kennis bij komt kijken. Naast de trainingen ga je actief aan de slag met opdrachten voor klanten in de publieke sector, zelfstandig onder begeleiding van een klant of samen met een meer ervaren collega. Meer weten? Download hieronder meer informatie. 

Je kunt je nu inschrijven voor het traineeship 2023! Je kunt met dit traineeship beginnen wanneer het jou uitkomt. Solliciteren doe je hier. Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Pauline Kooiman (recruitment consultant Data & Dienstverlening) via pauline.kooiman@bmc.nl of 06 - 51 72 15 38.

Download informatie

 

Traineeship Informatiebeveiliging & Privacy

Dit traineeship is een programma van 18 maanden gericht op het ontwikkelen van generieke competenties (zoals ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, schrijfvaardigheden en presenteren) en het opdoen van inhoudelijke kennis op het gebied van Informatieveiligheid en Privacy. Tijdens het programma ontwikkel je competenties met trainingen, coaching en intervisie, waar ook inhoudelijke kennis bij komt kijken. Naast de trainingen ga je actief aan de slag met opdrachten voor klanten in de publieke sector, zelfstandig onder begeleiding van een klant of samen met een meer ervaren collega. Meer weten? Download hieronder meer informatie. 

Je kunt je nu inschrijven voor het traineeship 2023! Je kunt met dit traineeship beginnen wanneer het jou uitkomt. Solliciteren doe je hier. Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Pauline Kooiman (recruitment consultant Data & Dienstverlening) via pauline.kooiman@bmc.nl of 06 - 51 72 15 38.

Download informatie

 

Traineeship Politiek & Bestuur

Als trainee Politiek en Bestuur begin je direct met een traject om je te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur gericht op politiek-bestuurlijke vraagstukken. Vanaf 2022 bieden wij dit traineeship aan waarbij je bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector aan de slag gaat. Daarbij bieden wij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Op deze manier kun je bouwen aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie. 

In oktober 2023 start er weer een nieuw traineeship Politiek & Bestuur. Helaas is deze vacature inmiddels gesloten, en kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer in behandeling nemen voor dit jaar. Het eerstvolgende startmoment is oktober 2024.

Wil je meer informatie over dit traineeship? Neem contact op met Ella van der End (recruitment consultant Bestuur en Bedrijfsvoering) via ella.van.der.end@bmc.nl of 06 - 17 60 45 17.

Download informatie