Aanbod traineeships

BMC biedt een divers aanbod aan traineeships voor verschillende vakgebieden binnen de publieke sector. Ieder traineeship heeft zijn eigen programma, functie-eisen en startdatum. Deze informatie wordt onderstaand per traineeship toegelicht. Download één of meerdere brochures om te zien welke er bij jou past.

Heb je een passend traineeship gevonden? 

Openstaande vacatures

 

Traineeship Young Financial

Als trainee bij BMC begin je direct met een traject om je te ontwikkelen tot zelfstandig financieel adviseur, waarbij je interim-opdrachten vervult in de publieke sector. Na de eerste introductieweken ga je al aan de slag met een gerichte opdracht bij een van onze klanten. Wij bieden je hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship start op 1 oktober 2021, je kunt je aanmelden t/m 26 juli.

Download informatie

 

Traineeship Young HRM

Als trainee Young HRM ga je vrijwel meteen aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. In anderhalf jaar tijd ontwikkel je jezelf tot een volwaardig HR-adviseur. In de periode van je traineeship kun je meerdere opdrachten doen, waardoor je je cv dus flink kunt uitbreiden. Werken op opdracht combineer je met vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen, samen met jouw traineegroep binnen BMC. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship is in 2022, de aanmelding hiervoor is nog niet geopend. Wil je op de hoogte worden gehouden van de startdatum? Stuur dan een e-mail naar alex.broeders@bmc.nl.

Download informatie

 

Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg

Als trainee Bedrijfsvoering in de Zorg bij BMC ga je meteen aan de slag om je te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur, waarbij je voornamelijk interim opdrachten bij zorginstellingen vervult. Wij bieden hierbij ondersteuning voor de start van jouw loopbaan en om te bouwen aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Het eerstvolgende traineeship is in 2022, de aanmelding hiervoor is nog niet geopend. Wil je op de hoogte worden gehouden van de startdatum? Stuur dan een e-mail naar alex.broeders@bmc.nl.

Download informatie

 

Traineeship Sociaal Domein

Het Traineeship Sociaal Domein is een tweejarig traineeship, waarin je intensief investeert in je toekomst en ambitie. Het traineeship is speciaal gericht op de publieke sector; het programma verheldert je inzicht in de complexe wereld van de overheid. Je kunt meteen aan de slag bij (een van) onze opdrachtgevers en wij bieden je daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Solliciteren voor het traineeship in 2021 is niet meer mogelijk.

Download informatie

 

Traineeship Onderwijs & Jeugd

Het traineeship Onderwijs & Jeugd bij BMC is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen twee vakgebieden en tegelijk de nodige werkervaring op te doen. Je gaat namelijk direct in de praktijk aan de slag bij onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen en kunt zodoende bouwen aan een mooie carrière. Wij bieden daarbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen en intervisie. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Dit traineeship start jaarlijks op 1 februari en 1 oktober. De selectiedagen vinden plaats rond juni en november. Wil je weten wanneer de vacature online staat, stuur een mail naar christa.hartgers@bmc.nl.

Download informatie

 

Traineeship Ruimte

Het traineeship Ruimte biedt een intensief en interactief programma, dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie, intervisie en eigen inbreng. Als trainee ga je vrijwel direct aan de slag bij een opdrachtgever in de publieke sector. Wij bieden daarbij ondersteuning, onder meer in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Bij BMC bouw je op die manier gegarandeerd aan een mooie carrière. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

Dit traineeship start jaarlijks medio maart.

Download informatie

 

Traineeship Woningcorporaties

Als trainee Woningcorporaties ben je continu bezig met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het brede terrein van Wonen en Vastgoed. Je gaat meteen aan de slag in je eerste opdracht, meestal bij een klantcontactcentrum (KCC) van een woningcorporatie, waardoor je meteen leert en ervaart wat er speelt in het werkveld. Wij bieden hierbij ondersteuning in de vorm van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Zo bouw je gegarandeerd aan een mooie carriere. Meer weten? Download alle benodigde informatie.

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit traineeship is gesloten. 

Download informatie

 

Traineeship Financiën & Bedrijfsvoering Woningcorporatiesector

Jaarlijks start BMC we met een nieuw opleidingsprogramma voor trainees Financiën & Bedrijfsvoering. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalenten die hun loopbaan willen starten in de woningcorporatiesector. Het traineeship Financiën & Bedrijfsvoering is een intensief en interactief programma en bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng. Het programma biedt helder inzicht in de complexe wereld van de volkshuisvesting. Meer weten? Download hieronder meer informatie.

Het eerstvolgende traineeship start op 1 september 2021. Je kunt je aanmelden tot en met 15 augustus. 

Download informatie

 

Traineeship Data, Informatieveiligheid en Privacy

Dit traineeship is een tweejarig programma gericht op het ontwikkelen van competenties (zoals ondernemerschap, digitaal werken, schrijfvaardigheden en presenteren) en het opdoen van inhoudelijke kennis op het gebied van Data, Privacy en Informatieveiligheid. Je training bestaat uit een combinatie van workshops, studiemateriaal en concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Daarbij word je intensief begeleid door onze ontwikkelmanager en is een van onze adviseurs je ‘buddy’. Naast de trainingen ga je ook actief aan de slag met opdrachten in de praktijk bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Meer weten? Download hieronder meer informatie.

Het eerstvolgende traineeship is in 2022, de aanmelding hiervoor is nog niet geopend. Wil je op de hoogte worden gehouden van de startdatum? Stuur dan een e-mail naar diana.ouwehand@bmc.nl.

Download informatie