Adviseur HRM

HRM wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties in de publieke sector. De komende jaren staat HRM voor veel uitdagingen. Zoals: steeds ouder wordende medewerkers langer duurzaam inzetbaar houden, flexibilisering van werk, schaarste op de arbeidsmarkt, de balans tussen privacy en HR Analytics en veranderende wet- en regelgeving.

Als Adviseur HRM bij BMC help je onze klanten bij het zoeken naar een oplossing voor deze actuele vraagstukken. Je komt in dienst bij BMC en wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Een mooie combinatie van zekerheid en afwisseling. Collegialiteit, kennis delen en bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen spreken jou aan. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Opdrachten voer je uit bij publieke organisaties, zoals gemeenten, provincies, de rijksoverheid, waterschappen of onderwijs- en zorginstellingen. Als professional help je deze organisaties bij implementatievraagstukken, interim- of veranderopdrachten. Bijvoorbeeld als programmamanager, HRM-adviseur of projectleider. Ook werken er collega’s bij ons die verantwoordelijk zijn voor hoogwaardig onderzoek en strategisch advies. Meer weten over de positie Senior Adviseur? Lees hier meer

Tijdens de onboarding maak je kennis met je collega’s en leer je over de missie en kernwaarden van BMC. Wij zorgen voor een leaseauto, telefoon en laptop. Samen met je manager stippel je een ontwikkelpad uit met opdrachten die hier goed op aansluiten. Om je deskundigheid als adviseur te waarborgen, investeert BMC veel in je (persoonlijke) ontwikkeling. Zo kun je deelnemen aan diverse trainingen, cursussen en opleidingen. We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor verbinding en kennissessies met actuele en inhoudelijke thema’s. En natuurlijk organiseren we ook gezellige borrels. Werken voor BMC betekent werken met een krachtige achterban. Je staat nooit alleen! 

Enthousiast geworden door deze vacature? Mooi! Bekijk onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel? Solliciteer dan direct! Liever solliciteren op een specifieke opdracht? Dat kan hier.

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM.

  • Je bent een medior die op zoek is naar een volgende stap op het gebied van HR bij een gemeente of vergelijkbare instelling. Is dit je eerste stap? Dan bieden wij het traineeship Young HRM aan.

  • Je beschikt over actuele kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van HR.

  • Je bent ondernemend, omgevingsbewust, resultaatgericht, analytisch en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kortom: je bent een stevige gesprekspartner.

  • Je vindt het geen probleem om te reizen.

Solliciteer als Adviseur HRM ↓

Vragen over de functie Adviseur HRM? Neem dan contact op met Barry Schoenmakers via barry.schoenmakers@bmc.nl of 06 228 673 51.

Word Adviseur HRM