Adviseur Financiën & Control

Je komt onze (strategisch) Adviseurs Financiën en Business Controllers overal in de publieke sector tegen. Werken voor BMC betekent namelijk veel afwisseling en uitdaging, met ruimte voor een snelle ontwikkeling in een richting die je aanspreekt. Dat gaat samen met goede arbeidsvoorwaarden, een leaseauto en 36 vakantiedagen.

Je komt als adviseur in dienst bij BMC. Opdrachten voer je uit bij gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen, de rijksoverheid en onderwijs- en zorginstellingen. De drie hoofdprofielen die wij zoeken zijn:

  1. Adviseur Financiën
  2. Business Controller
  3. Strategisch Beleidsadviseur

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Zo werken collega’s als (Business) Controller bij een gemeente, Adviseur Financiën en Control bij ministeries, als Strategisch Beleidsadviseur of juist in een heel andere rol, zoals het coördineren van de jaarrekening of de begroting. Je kunt groeien als expert in een vakgebied of juist een breed scala aan opdrachten doen. Collega’s met dezelfde expertise vormen vaak een expertisegroep, over onderwerpen zoals AO/IC, rechtmatigheidsverantwoording, doorontwikkeling van P&C en financieel beleid.

Als (Strategisch) Adviseur Financiën of Business Controller val je onder de business unit Bedrijfsvoering, waar verschillende expertises onder vallen. We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor verbinding en kennisdeling. En je kunt deelnemen aan diverse opleidingen (waaronder CPC wat we in huis organiseren) trainingen en seminars. Natuurlijk organiseren we ook gezellige borrels. Hoewel we elkaar niet iedere dag tegenkomen, is er veel contact. De telefoon is altijd in de buurt en met een paar belletjes heb je altijd wel een collega te pakken die expert is op het onderdeel waar je over wilt sparren of waar je vragen over hebt. 

Ben jij onze nieuwe (Strategisch) Adviseur Financiën en/of Business Controller? Bekijk onderstaande criteria. Sluiten die aan op je profiel? Solliciteer dan direct! Solliciteer je liever gericht een specifieke opdracht? Dat kan hier.

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de financiële, bedrijfs- of, bestuurs economische richting.

  • Je bent op zoek naar een volgende stap in je carrière op gebied van financiën binnen het publieke domein in 1 van de bovengenoemde functies en je vindt het leuk om in verschillende organisaties te werken. (Is dit jouw eerste stap? Dan bieden wij het Traineeship Young Financial aan). 

  • Je beschikt over kennis van de wet- en regelgeving van het werkveld. 

  • Je hebt ervaring op het gebied van overheidsfinanciën.

  • Je bent ondernemend, omgevingsbewust, resultaatgericht, analytisch en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kortom: je bent een stevige gesprekspartner.

Solliciteer als Adviseur Financiën of Business Controller ↓ 

Vragen over de functie (Strategisch) Adviseur Financiën en/of Business Controller? Neem dan contact op met Erika Alting via erika.alting@bmc.nl of 06 579 332 48.

Word Adviseur Financiën of Business Controller