Adviseur in het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering

BMC is het grootste adviseursbureau in de Nederlandse publieke sector. BMC biedt een afwisselende werkomgeving die jou als professional uitdaagt. Bij BMC pas je niet alleen je expertise toe, je breidt die ook uit. Daarnaast biedt BMC flexibele en persoonlijke arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om je eigen groeimogelijkheden in te richten met veel opties binnen BMC's eigen ontwikkelcentrum. Je hebt standaard 36 vakantiedagen en via het benefitbudget kun je extra verlofdagen opnemen. Ook is het benefitbudget beschikbaar voor aankopen als een mobiele telefoon of een fiets. Of je spaart via dit budget voor een sabbatical.

Wil jij iets betekenen voor de maatschappij, heb je affiniteit met financiële vraagstukken en wil je jezelf blijven ontwikkelen door afwisselende opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is werken bij BMC iets voor jou! Lees meer over onze betrokkenheid bij de publieke sector op de pagina 'Over BMC'. 

Werken als adviseur bij BMC in het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures in jouw werkveld beschikbaar:

Meer informatie over de functie financieel adviseur

Meer informatie over de functie business controller

Meer informatie over de functie financial controller

Meer informatie over de functie accountant/adviseur in de publieke sector


Je komt als adviseur in dienst bij BMC voor het domein Bestuur & Bedrijfsvoering, waar het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering onder valt. Opdrachten voer je uit bij interessante en toonaangevende organisaties met impact, zoals gemeenten, waterschappen, de rijksoverheid en onderwijs- en zorginstellingen. Je kunt groeien als expert in één vakgebied en doorspecialiseren, of juist meer als generalist ervaring opdoen in een breed scala van opdrachten.

Collega’s met dezelfde expertise vormen vaak een expertisegroep, over onderwerpen zoals AO/IC, rechtmatigheidsverantwoording, doorontwikkeling van P&C en financieel beleid. We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor verbinding en kennisdeling, die je de kans geven je ook in de breedte door te ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan diverse opleidingen (waaronder onze in-house CPC-opleiding), trainingen en seminars. En we organiseren sociale netwerkbijeenkomsten, waarbij je je collega's beter leert kennen. Daarbij werk je binnen een professioneel netwerk. Collega's zijn makkelijk aanspreekbaar voor de expertise die je nodig hebt buiten jouw vakgebied voor jouw specifieke uitdaging. Zo investeren we in onszelf en in elkaar.

Prettige bedrijfscultuur

Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Contact leggen tussen collega's en die relaties onderhouden is belangrijk voor ons. Bij BMC ben je niet alleen aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen ook regelmatig samen om kennis met elkaar te delen en om bij te praten. Dit doen we niet alleen in de avond na een lange werkdag, maar ook overdag tijdens de lunch of een diner. Naast een professionele kenniscultuur borgen is het voor BMC belangrijk om een collegiale sfeer op te bouwen en te onderhouden.

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat je solliciteert kun je ook eerst komen kennismaken. Een baan heeft veel impact op je leven en de beslissing om je te verbinden aan een werkgever maak je vaak voor een langere tijd. Het is dan belangrijk dat je je op je plek voelt. Wij helpen je graag om je goed te oriënteren op de arbeidsmarkt en om ons beter te leren kennen. Daarom kun je ons altijd bellen om een keer vrijblijvend te praten. Bijvoorbeeld met een adviseur van BMC die werkzaam is in jouw vakgebied. Neem dan contact op met Erika Alting via erika.alting@bmc.nl of 06 - 579 332 48 om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij geïnteresseerd in een baan als adviseur? Lees meer over de functies en kom kennismaken! We ontmoeten je graag.

Meer informatie over de functie financieel adviseur

Meer informatie over de functie business controller

Meer informatie over de functie financial controller

Meer informatie over de functie accountant/adviseur in de publieke sector

Solliciteer je liever op een specifieke opdracht of ben je geïnteresseerd in andere financiële vacatures? Bekijk dan onze lijst met vacatures in het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering.

Is dit jouw eerste stap? Dan bieden wij het Traineeship Young Financial aan.

Contact

Erika Alting Financiën & Bedrijfsvoering senior recruitment consultant 06 - 57 93 32 48