Business controller / financial controller

Wij zijn op zoek naar jou! Jij hebt immers ervaring als financieel adviseur en bent op zoek naar een baan met maatschappelijke relevantie? Je wilt werken bij een bedrijf dat jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert en je in contact brengt met interessante opdrachtgevers. Lees wat BMC voor jou kan betekenen in jouw functie als business of financial Controller.

Solliciteer als business controller of financial controller ↓

Werken als business controller of financial controller bij BMC

Voor het versterken van ons domein Bestuur & Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een business controller of financial controller. Je werkt bij verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten, provincies, waterschappen, zorginstellingen en de rijksoverheid en breidt daarmee je ervaring en deskundigheid verder uit. Dat doe je ook via de bijeenkomsten voor verbinding en kennisdeling die we regelmatig organiseren. Zo kun je je gedurende je hele loopbaan doorontwikkelen. Als generalist of als specialist. Bij BMC kies je je eigen ontwikkelpad.

BMC heeft na meer dan 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd door heel Nederland. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om dicht bij jou in de buurt te werken. Dat scheelt reistijd en geeft jou de mogelijkheid om werk en privé beter in balans te houden. Daarnaast biedt BMC jou de ruimte om thuis te werken. Zo is er een maandelijks thuiswerkbudget beschikbaar en is er daarnaast ook een regeling voor de aanschaf van thuiswerkplekmiddelen ter waarde van € 750,- per 5 jaar. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je hebt standaard 36 vakantiedagen én de mogelijkheid om extra verlofdagen op te nemen. Dat kan via het benefitbudget. Het benefitbudget is ook beschikbaar voor aankopen zoals een mobiele telefoon of een fiets en voor sparen voor een sabbatical.

Lees meer over onze betrokkenheid bij de publieke sector op de pagina 'Over BMC'. 

Functie-eisen

 • Je hebt passie voor je vak en werkt graag aan het verbeteren én toegankelijk houden van de publieke sector.
 • Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding afgerond in een financiële, accountancy- of economische richting.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als financieel adviseur bij een gemeente, in de zorgsector, bij een provincie, een waterschap of bij de rijksoverheid.
 • De financiële wet- en regelgeving, zoals de BBV-regels, hebben voor jou geen geheimen.
 • Je kunt goed omgaan met veel verantwoordelijkheid en je kunt goed zelfstandig werken.

Competenties

 • Ondernemend
 • Omgevingsbewust
 • Communicatief
 • Analytisch
 • Resultaatgericht
 • Professioneel
 • Goede sociale en onderhandelingsvaardigheden

Kortom, je bent een stevige gesprekspartner.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris.
 • Doorgroeimogelijkheden: ons ontwikkelcentrum heeft een gevarieerd en wisselend aanbod van trainingen. 
 • Inspirerende connectdagen, zomerfeest en kerstbijeenkomst met BMC-collega’s. 
 • Een warm (BMC-) netwerk.
 • Modern pakket arbeidsvoorwaarden, inclusief IKB met 8% vakantiegeld, 36 vakantiedagen, thuiswerkpakket, laptop en CYOP-regeling (choose your own phone. 
 • Mogelijkheid tot het verkrijgen van een bonus.
 • Lease auto (elektrisch) of een vervoersbudget (naar eigen keuze).

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Carrièreperspectief

Bij BMC staan we niet stil. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Door afwisselende en uitdagende interim-opdrachten en door een omgeving die ruimte en kansen biedt voor een uitdagende carrière. Je kunt groeien als expert in een vakgebied of juist een breed scala van opdrachten doen.

Collega’s met dezelfde expertise vormen vaak een expertisegroep, waarin collega’s kennis en ervaringen met elkaar delen over thema’s binnen het vakgebied. Zo kun je van elkaar leren en samen met vakgenoten doorgroeien binnen jouw kennisveld.

Je kunt diverse trainingen en opleidingen volgen via BMC. Trainingen en opleidingen die een positieve bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling, je werkplezier en je inzetbaarheid. Door onze alliantie met verschillende hogescholen en universiteiten kun je aantrekkelijke opleidingen volgen. 

Prettige bedrijfscultuur

Werken bij BMC is werken voor een advies- en consultancybureau met een prettige bedrijfscultuur. BMC hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Contact leggen tussen collega's en die relaties onderhouden is belangrijk voor ons. Bij BMC ben je niet alleen aan het werk bij een opdrachtgever. Wij komen ook regelmatig samen om kennis met elkaar te delen en om bij te praten. Dit doen we niet alleen in de avond na een lange werkdag, maar ook overdag tijdens de lunch of een diner. Naast een professionele kenniscultuur borgen is het voor BMC belangrijk om een collegiale sfeer op te bouwen en te onderhouden.

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat je solliciteert kun je ook eerst komen kennismaken. Een baan heeft veel impact op je leven en de beslissing om je te verbinden aan een werkgever maak je vaak voor een langere tijd. Het is dan belangrijk dat je je op je plek voelt. Wij helpen je graag om je goed te oriënteren op de arbeidsmarkt en om ons beter te leren kennen. Daarom kun je ons altijd bellen om een keer vrijblijvend te praten. 

Contact

Vragen over de functie business controller of financial controller. Of een keer vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Erika Alting via erika.alting@bmc.nl of 06 - 579 332 48.

Solliciteer als business controller of financial controller ↓

Solliciteer je liever op een specifieke opdracht of ben je geïnteresseerd in andere financiële vacatures? Bekijk dan onze lijst met vacatures in het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering.

Word adviseur in het werkveld Financiën & Bedrijfsvoering bij BMC

Foto

Stel uw vraag aan Erika Alting

senior recruitment consultant