Dineke van der Hulst

Dineke van der Hulst

Beroepsonderwijs, Primair onderwijs, Voortgezet Onderwijs managing consultant
"Wil je ver komen, ga dan samen!"

 

Mijn analytische, projectmatige en verbindende insteek zijn kenmerkend in mijn werk als consultant en schoolleider. Ik schakel gemakkelijk tussen onderwijsvisies, hrm, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Ik zet leidinggevenden en teams in hun kracht om van daaruit door te ontwikkelen en te innoveren. 

In mijn werk opereer ik vanuit een brede visie, resultaatgericht en met oog voor de verschillende stakeholders. Mijn aanpak is er altijd op gericht om met mijn team positieve maatschappelijke impact te realiseren.

Door vraagstukken over kansengelijkheid en optimale ontwikkeling word ik uitgedaagd. Het organiseren van onderwijs dat past bij de benodigde vaardigheden en beroepen van de toekomst maakt mij enthousiast. Optimale ontwikkelkansen creëren vergt verbinding tussen het onderwijs en de leef- of werkomgeving van leerlingen en studenten. 

Mijn sterke punten zijn het analyseren en verbinden van organisatorische, onderwijskundige en maatschappelijke vraagstukken. Praktisch vertaalt zich dat in heldere procesbegeleiding en projectmanagement. In lijn met mijn motto worden wij als partners ‘met elkaar elke dag een beetje beter’.

 


 

Contact

Dineke van der Hulst

Stel uw vraag aan Dineke van der Hulst

managing consultant
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?