10 aug 2018

Wijs met integriteit

Gemeenten die aan integriteit werken, ontwikkelen een sterke identiteit en een betrouwbare organisatie. Een integere gemeente werkt efficiënter en effectiever, omdat er een duidelijk profiel is en omdat klanten en burgers vertrouwen stellen in het bestuur en de organisatie.

Van politiek ambtsdragers wordt een voorbeeldfunctie verwacht. In gemeenten die bewust aan integriteit werken, neemt de kans op het ontstaan van integriteitsschendingen sterk af. Dat is van grote waarde, want schendingen, hoe klein ook, hebben grote gevolgen, waaronder negatieve beeldvorming.

Het BMC-programma ‘Wijs met integriteit’ helpt de politiek ambtsdragers bij het vergroten van het inzicht in en het handelen bij integriteitsvraagstukken. Kern van onze aanpak is maatwerk. We sluiten daarbij aan op uw ervaring en gebruiken casuïstiek geënt op uw praktijk.

Download de brochure

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze senior adviseur Jannie Lammers via telefoonnummer 06-21858223 of per e-mail naar jannie.lammers@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING BESTUUR-EN-ORGANISATIE BESTUUR-EN-SAMENWERKING

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement