7 aug 2018

Stevige support eerste periode gemeentesecretarissen

In een eerste periode als gemeentesecretaris komt er veel op u af. Welke verwachtingen zijn er van de rol van gemeentesecretaris in het krachtenveld van college, burgemeester, wethouders, griffier en ambtelijke organisatie en hoe gaat u deze verwachtingen waarmaken? Wat hebt u nodig om op een goede manier de rol van gemeentesecretaris op u te kunnen nemen? Hoe ziet de context eruit waarin u gaat werken als het gaat om de gemeente, de omliggende gemeenten, de regio, eventueel de provincie, de beroepsorganisatie VGS? En wat is daarin uw rol?

VGS en BMC ondersteunen gemeentesecretarissen bij de beantwoording van deze en vele andere vragen. We bieden de gemeentesecretaris stevige support in de eerste periode van de nieuwe functie. Met behulp van een concreet en modulair programma stellen wij een persoonlijk programma samen, dat specifiek gericht is op leren in en van de eigen werksituatie.

Download de brochure

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Roel Wever, partner bij BMC, via telefoonnummer 06 – 11 30 02 70 of per e-mail naar roel.wever@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING BESTUUR-EN-ORGANISATIE

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement