Jong talent bij BMC

De wisselwerking tussen de opdrachtgever, de proactieve trainee en BMC leidt altijd tot ontwikkeling, waarbij het belang van de huurder voorop staat. De bovengemiddelde verwachting van de klant willen we in elke opdracht waarmaken, niet alleen met de ervaren adviseurs, maar ook met de trainees. BMC is dan ook altijd op zoek naar jonge mensen die daar ook een uitdaging in zien.

Twan Massen, adviseur na een tweejarig traineeship Financiën & Bedrijfsvoering: “Vanuit mijn vakgebied bestuurskunde heb ik mij altijd maatschappelijk willen inzetten. Ik ben in anderhalf jaar doorgegroeid van een ondersteunende rol in de bedrijfsvoering naar het zelfstandig aanleveren van verantwoordingsinformatie voor de overheid. Nu ben ik bezig met een procesbeschrijving voor de inkomenstoets in een nieuw digitaal systeem. Een grote uitdaging op het gebied van informatietechnologie en een grote verantwoordelijkheid voor de mensen om wie het gaat.”

“Alles wat ik geleerd heb in mijn studie en bij BMC komt hier samen. Ik wil me verder vooral in de breedte ontwikkelen. Deze basis is op den duur ook geschikt om eventueel in een andere publieke of private sector aan de slag te gaan. Als je bij BMC een carrière hebt opgebouwd, dan heb je iets waar je mee voor de dag kunt komen. Bij elke nieuwe opdrachtgever van BMC, maar ook eventueel bij een volgende werkgever. Voor iemand die ambitieus is, kan ik deze weg zeker aanraden.”

Adviseur Twan Massen aan het woord

Marco Janssen is als zeer ervaren adviseur tevens ontwikkelmanager voor de jonge aankomende adviseurs. “Het is fantastisch om vanuit ons eigen BMC Ontwikkelcentrum jonge mensen, afgestudeerd op wo- of hbo niveau, te helpen hun vakkennis en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Dat gebeurt in wekelijkse trainingsdagen. Iedereen heeft daarbij zijn en haar eigen doelen, generalistisch of specialistisch.”

“We hebben allerlei experts, zoals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of inhoudelijke aspecten, informatieveiligheid of openbaar bestuur. Maar natuurlijk vooral op de specifieke corporatieonderwerpen, zoals de Woningwet, duurzaamheid en financiële, sociale en vastgoedaspecten, worden trainingen gegeven door de experts van BMC. Wanneer dat nodig is, schakelen we deskundigen van buiten in, zoals een fiscalist, een jurist of een deurwaarder. Overigens kunnen ook trainees die in dienst zijn bij een corporatie deelnemen aan ons trainingsprogramma.”

Adviseur Marco Janssen aan het woord

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij BMC? Kijk dan snel op bmc.nl/werkenbijbmc of ga direct naar onze vacatures. Je kunt ons ook bereiken via telefoonnummer (033) 496 52 00 of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over onze traineeships klik je hier.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement