De BMC Academie

Al meer dan 35 jaar draagt BMC met raad en daad bij aan een betere publieke sector. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke en bestuurlijke uitdagingen. Met de BMC Academie delen we onze kennis en expertise vanuit dezelfde betrokkenheid. We helpen organisaties en talenten in hun ontwikkeling, zodat we samen de publieke sector verder kunnen helpen.

Opleidingen en trainingen

Alle opleidingen en trainingen van de BMC Academie stellen we in nauw overleg met onze senior adviseurs op. Onze ervaringsdeskundigen kennen de uitdagingen, vraagstukken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied, waardoor onze lesprogramma’s zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van overheidsprofessionals. En we overleggen met onze opdrachtgevers hoe we de programma’s kunnen aansluiten op vraagstukken die spelen binnen hun organisaties.

De BMC academie staat voor:

  • Interactie: Samenwerken met andere professionals bevordert begrip van de stof en ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden.
  • Motivatie: De prikkelende leervormen van de BMC Academie stimuleren professionals om actief met hun eigen leerproces aan de slag te gaan.
  • Betrokkenheid: Onze trainers ontwikkelen overheidsprofessionals vanuit een gedeelde en herkenbare passie voor de publieke sector.
  • Co-creatie: We geven onze trainingen samen met de opdrachtgever inhoud en vorm, zodat ze passen bij de behoeften van uw organisatie.
  • Praktijkgericht: Onze trainers koppelen theorie direct aan de dagelijkse praktijk van professionals, vanuit hun jarenlange ervaring in de publieke sector.

Onze opleidingen en trainingen

De BMC Academie biedt professionals in de publieke sector drie opleidingsvormen: Incompany op maat, Individueel en Traineeships.

Incompany op maat

De Incompany op maat-opleidingen stemmen we volledig af op de wensen en behoeften van uw organisatie en medewerkers. Samen met u bepalen we het lesprogramma van de opleiding en kiezen we een leervorm die past bij uw medewerkers. Daarbij staat altijd onze inspirerende en mensgerichte aanpak centraal. De lessen organiseren we op uw locatie, in ons hoofdkantoor te Amersfoort, online of in een hybride vorm.

Individueel

Investeren in je persoonlijke groei, het opvijzelen van basiskennis, digitale vakvaardigheden opdoen; als professional in de publieke sector kan je je altijd verder ontwikkelen. De BMC Academie biedt een wisselend aanbod van trainingen waarmee individuele professionals zich op verschillende vlakken kunnen ontplooien. Omdat je dit samen met professionals van andere organisaties doet, zijn deze opleidingen ook een mooie kans om te netwerken en best practices uit te wisselen.

Traineeships

BMC heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het opleiden, begeleiden en detacheren van nieuwe, hoogopgeleide talenten voor de publieke sector. Dat doen we niet alleen met onze eigen trainees, maar ook met nieuwe talenten van uw organisatie. Het traineeprogramma stemmen we af op ontwikkelingen in de markt en wat u als opdrachtgever belangrijk vindt. Omdat wij de talenten begeleiden, blijft de tijdsinvestering voor u beperkt.

Meer weten?

Wilt u weten hoe de BMC academie uw organisatie kan ondersteunen? Of heeft u vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met ons via het contactformulier hieronder of 033 - 49 65 200.

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement