Traineeships

Vernieuwing staat al jaren hoog op de agenda van de overheid. De overheidsrol is steeds meer naar buiten gericht en dat vraagt om andere vaardigheden van medewerkers. Tegelijkertijd maakt de grote uitstroom van ambtenaren ruimte voor frisse aanwas. BMC Academie draagt graag bij aan de vernieuwing van de publieke sector door hoogopgeleide talenten op te leiden en te begeleiden. Dat doen we al jarenlang met veel toewijding. Niet alleen met onze eigen trainees, maar ook met de nieuwe talenten van andere organisaties en bedrijven die actief zijn in de publieke sector.

Opleidingsvormen

Bij de BMC Academie zijn daarvoor twee verschillende opleidingsvormen om jullie trainees te begeleiden:

Optie 1: Deelname BMC Traineeship

Het talent is in dienst bij uw organisatie én neemt deel aan een van de BMC traineeships die we binnen een breed scala van domeinen aanbieden, volledig begeleid vanuit BMC.

Optie 2: Incompany op maat

De BMC Academie ontwikkelt een helemaal op maat gesneden traineeprogramma voor uw organisatie en nieuw talent. 

Maatwerk

In beide gevallen stemmen we het traineeprogramma helemaal af op wat de opdrachtgever belangrijk vindt. Onze traineeships combineren leren en werken, waarbij we zorgen voor maatwerk dat voldoet aan de specifieke behoeften van de organisatie. Omdat de BMC Academie de volledige begeleiding van het talent op zich neemt, kost het traineeship jullie minder tijd en energie.

Meer informatie

Wil je weten hoe de BMC Academie jouw organisatie kan ondersteunen? Of heb je vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met ons via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 033 - 49 65 200.

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement