Gitta Luiten

Gitta Luiten

Cultuur & Erfgoed partner
Ik geloof in het belang van kunst en cultuur. Zonder cultuur blijft er van een samenleving niet veel over: kunst en cultuur zijn een belangrijk onderdeel van identiteit, van een gemeenschap, en zorgt voor inspiratie, creativiteit en innovatie. Al ruim twintig jaar werk ik eraan om dat belang over het voetlicht te krijgen: als fondsdirecteur, adviseur, interim-manager, wethouder en bij culturele organisaties, het Rijk en andere overheden.

En nu bij BMC. We staan we voor een krachtige, zelfbewuste culturele sector, die scherp voor ogen heeft wat ze bijdraagt aan de maatschappij en dat ook helder onder woorden kan brengen. We zijn een bondgenoot van instellingen, overheden en andere partijen die de cultuur een warm hart toedragen. En we gebruiken al onze expertise (en dat is nogal wat) en netwerken om verbindingen te leggen met andere sectoren waar de cultuur iets kan betekenen.
Ik zoek altijd naar de kracht en de energie. In nieuwe ideeën, in scherpe analyses, slimme strategie en vooral: in een duidelijke visie – of dat nu om een gemeentelijk cultuurbeleid gaat of een beleidsplan van een instelling. Altijd met twee uitgangspunten: we gaan niet voor een zesje en we vragen ons altijd af: voor wie doe je het en waarom? Natuurlijk denken we daarbij na over hoe je een plan kan realiseren, wat daar voor nodig is en hoe je de ambitie waarmaakt. Kortom, we helpen graag bij het formuleren van ambities, het maken van inspirerende plannen, het overtuigen van de buitenwereld en het daadwerkelijk realiseren ervan.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking!
 

Contact

Gitta Luiten

Stel uw vraag aan Gitta Luiten

partner
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?