27 jan 2020

Ontwikkelingen en uitdagingen voor woningcorporaties

BMC helpt u, als bestuurder, manager of medewerker van een woningcorporatie, om uw doelstellingen te realiseren, voor uw bewoners en voor uw organisatie.

  • Met brede kennis van alle sociale aspecten van wonen, met alle technisch-materiële kennis van wonen en met de kennis van alle financiële en bedrijfskundige processen die daarbij horen.

  • Met experts met een ongekend veelzijdige ervaring met netwerken die altijd zorgen voor de beste oplossingen. Experts die nooit tevreden zijn met ‘goed’, maar altijd voor de klant ‘het beste’ willen realiseren.

  • En met een groot aantal jonge talentvolle en uitstekend opgeleide mensen die een grote drive hebben om in de sector van woningcorporaties hun loopbaan te ontwikkelen.

Maatschappelijke thema’s

De capaciteit die BMC biedt aan de woningcorporaties is vol expertise, met de laatste inzichten in de sector. BMC concentreert zich daarbij op dezelfde maatschappelijke thema’s als die waarmee de corporaties te maken hebben:

BMC zet proactief aan tot verbetering. Altijd is de focus gericht op het belang en de positie van de huurder en uw relatie met die huurder.

Drie vakgroepen

De businessunit Woningcorporaties kent drie vakgroepen: Wonen, Vastgoed en Financiën & Bedrijfsvoering.

De businessunit werkt nauw samen met de andere onderdelen van BMC. Dat leidt op elk werkgebied van de corporatie tot meerwaarde. Op het gebied van financiën & bedrijfsvoering, de kwaliteit van bestuur en organisatie, de zorg voor de openbare ruimte en leefbaarheid, cultuur en erfgoed, human resources management, het sociaal domein, jeugdbeleid en zorg: alle experts zijn binnen de organisatie van BMC aanwezig. Door elkaars expertise te benutten, versterken zij elkaar, ter wille van een optimale ondersteuning van de klant. Zodat u, als bestuurder of manager van de woningcorporatie, er altijd van verzekerd bent dat BMC letterlijk alles voor u uit de kast haalt.

Onze adviseurs zetten zich in voor u, uw medewerkers en uw organisatie, horizontaal en verticaal. Net zoals u altijd het best denkbare advies en de best denkbare ondersteuning gerealiseerd wilt hebben, willen wij altijd die meerwaarde bieden die u meer dan tevreden maakt.

Meer informatie & contact

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Wij komen graag bij u voor een inspirerend gesprek. Neem contact op via telefoonnummer (033) 496 52 00 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

NIEUWS WONINGCORPORATIES FYSIEK-DOMEIN ENERGIETRANSITIE DATA-EN-DIENSTVERLENING DIGITALE-TRANSFORMATIE DATAGEDREVEN-BELEID DATAGEDREVEN-WERKEN ENERGIETRANSITIE RUIMTELIJKE-ONTWIKKELING WONEN-EN-WONINGCORPORATIES ENERGIEKE-WIJKEN

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement