28 jun 2019

Moet uw gemeente bezuinigen?

Dalende accressen en oplopende tekorten in het Sociaal Domein: in veel gemeenten wordt momenteel nagedacht over het opstarten van een bezuinigingsoperatie om een sluitende meerjarenbegroting te kunnen presenteren. Bent u nog op zoek naar het antwoord op de vraag in welke richting de bezuinigingen gevonden moeten worden? Dan kan een vergelijking u op weg helpen.

Waarin onderscheidt uw gemeente zich van andere vergelijkbare gemeenten? Waar wordt meer geld aan uitgegeven? En waaraan juist minder? Die vragen kunnen u op weg helpen bij het inrichten van uw bezuinigingsaanpak. 

BMC helpt u met het vergelijken

Hiervoor hebben we een handige rapportage, waarbij u in één oogopslag ziet waarin uw gemeente zich op hoofdlijnen onderscheidt. ‘Gemeenten in perspectief’ is een quick scan van uw gemeente in vergelijking met andere gemeenten op diverse beleidsterreinen op basis van de begroting 2019. Het is een snelle rapportage op hoofdlijnen…

… met referentiegroepen op maat…

… en mogelijkheden voor verdere verdieping.

Download artikel

 

Meer informatie & contact

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met senior adviseur Erwin Ormel via telefoonnummer 06 – 10 63 16 53 of per e-mail erwin.ormel@bmc.nl, of met senior accountmanager Erik Flier via telefoonnummer 06 – 51 50 99 55 of per email erik.flier@bmc.nl.

  • Prijs hoofdlijnenrapportage:   € 450,-- excl. BTW
  • Prijs verdieping en detailrapportage:   op aanvraag
NIEUWS FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement