18 apr 2017

BMC fietst mee met Stelvio for Life!

Op zaterdag 2 september 2017 vindt de 6e editie van het sportevent Stelvio for Life plaats. Zes BMC’ers fietsen mee: Birte Metz, Marcel Boogers, Jan-Gauke Kootstra, Erik Schep, Marloes Oortmann en Hugo Kuiper. Deze toppers gaan de Passo dello Stelvio (Italië) beklimmen om geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatiënt.

Over het event

De klim van Stelvio for Life start in Bormio, is 21,1 km lang, overbrugt 1.533 hoogtemeters en finisht na 34 haarspeldbochten op 2.758 m hoogte. Deelnemers zamelen per hoogtemeter minimaal €1,- sponsorgeld in. De opbrengst van het sponsorgeld komt 100% ten goede aan Barcode for Life. Deze stichting werft fondsen exclusief voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT).

Stichting Stelvio for Live gelooft in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, zamelt de stichting geld in voor geïndividualiseerd kankeronderzoek.

Wij zijn super trots dat deze BMC’ers meedoen met dit event en wensen hen veel succes met de voorbereiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of een (vrijblijvende afspraak) kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (033) 496 52 00 of via het contactformulier.

SPORT VERSLAG