27 jul 2018

Opstellen en implementeren verkoopbeleid

Vanwege haar achterblijvende verkoopresultaten schakelde een Overijsselse corporatie BMC in om haar verkoopbeleid een stimulans te geven.

BMC heeft voor de verkoop een integraal beleidskader opgesteld en geïmplementeerd. Met dit kader zijn de werkprocessen rondom verkoop beter ingebed in de organisatie: de onderlinge samenwerking tussen de verschillende afdelingen en verkoop is verbeterd.

Bovendien zijn er gericht makelaars geselecteerd met wie contracten zijn afgesloten. Met het optimaliseren van het verkoopbeleid en het stroomlijnen van het proces is een goede basis gelegd voor grotere kansen om woningen op de markt te verkopen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Marco Kerstens, partner bij BMC, via telefoonnummer 06-55385443 of per e-mail naar marco.kerstens@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

PRAKTIJKCASE WONINGCORPORATIES WONEN-EN-WONINGCORPORATIES

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement