27 jul 2018

Inrichten Governancestructuur

Bij een grote stedelijke corporatie in het zuiden van het land, die werkt met meerdere relatief autonome regiokantoren, heeft BMC de governancestructuur, met bijbehorende statuten en reglementen aangepast aan de nieuwste eisen van Aedes Governancecode.

Daarnaast is er door middel van het opstellen van een investeringsstatuut en investerings- en afwegingskaders meer transparantie in de besluitvorming gebracht. Dit geeft een investeringsbesluit een heldere onderbouwing en maakt het mogelijk verschillende soorten investeringen met elkaar te vergelijken, waardoor zowel intern als extern investeringskeuzes helder kunnen worden gemotiveerd.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Marco Kerstens, partner bij BMC, via telefoonnummer 06-55385443 of per e-mail naar marco.kerstens@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

PRAKTIJKCASE WONINGCORPORATIES WONEN-EN-WONINGCORPORATIES

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement