6 aug 2018

Ketensamenwerking

Ketenintegratie kan in elk proces worden toegepast, van werving en selectie van werknemers tot de catering. Voor de kerntaken van de corporatie is deze integratie vooral van toepassing op projectontwikkeling en (groot) onderhoud.

Een nieuwe vorm van ketensamenwerking is ontwikkeld voor het mutatieonderhoud. Het principe is dat de verspilling van tijd en geld tot een minimum beperkt blijft door een groot deel van de mutaties door de aannemer te laten uitvoeren, zonder dat de klant minder tevreden is.

Door betere werkvoorbereiding en onderlinge samenwerking blijft minderwerk beperkt, neemt het aantal klachten van bewoners af, zijn er minder opleverpunten, wordt een hoge kwaliteit van het werk gerealiseerd, blijven projecten binnen de begroting en wordt de planning beter gehaald. Bij de opzet van ketensamenwerking wordt veel aandacht besteed aan de bouw van een optimale vertrouwensbasis in de ketenpartners.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Marco Kerstens, partner bij BMC, via telefoonnummer 06 - 55 38 54 43 of per e-mail naar marco.kerstens@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING WONINGCORPORATIES WONEN-EN-WONINGCORPORATIES

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement