6 aug 2018

Formatiescan

Is de formatie van de corporatie toereikend, te klein of te groot? Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden.

De objectieve formatiescan geeft antwoord op vragen als:

Hoe is de huidige formatie van de corporatie als geheel samengesteld? Zijn er misschien te weinig of te veel medewerkers voor bepaalde functies? Welke functies vallen op of behoeven onderbouwing, vergeleken met diverse benchmarks? Hoe verhoudt de formatie zich tot de ambitie, dynamiek en opgave van de organisatie en de keuzes ten aanzien van de toekomstige doelen?

De formatiescan laat zien hoeveel mensen werkzaam zijn per functieniveau en de betekenis van die aantallen in relatie met de corporatiestrategie. Bovendien wordt de vergelijking gemaakt met diverse benchmarks. Op basis van de formatiescan geeft BMC praktische aanbevelingen voor eventuele aanpassingen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Marco Kerstens, partner bij BMC, via telefoonnummer 06 - 55 38 54 43 of per e-mail naar marco.kerstens@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING WONINGCORPORATIES WONEN-EN-WONINGCORPORATIES

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement