Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement

Als Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement werk je bij gemeenten, provincies, ministeries en andere overheidsbedrijven aan toonaangevende opdrachten. Je bent al een professional in dit vakgebied of je gaat het worden. Soms werk je alleen, soms in teamverband. Als je werkt voor BMC dan maak je het verschil.

Afhankelijk van jouw expertise vervul je opdrachten als specialist persoonsgegevens, security officer en functionaris gegevensbescherming. Je komt in dienst bij BMC en wordt ingezet bij verschillende opdrachten in dit werkveld. Een mooie combinatie van zekerheid en afwisseling. Heb jij het in je om leiding te geven? Dan kun je ook bij één van onze opdrachtgevers worden ingezet als CISO of als leidinggevende/coördinator van een team of afdeling. De opdrachten zijn niet allemaal even lang. Sommige zijn voor een paar maanden, andere voor een jaar of meer. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Bij BMC vinden we ontwikkeling heel belangrijk. Je doet dit in de praktijk en via diverse trainingen en opleidingen. Onze opdrachtgevers verwachten kennis van zaken. BMC helpt je daarbij, zodat jij je opdracht goed kan uitvoeren en deze goed aansluit bij je ambities. Je hoeft geen techneut te zijn voor Informatie- en Gegevensmanagement, maar het wel begrijpen en interessant vinden. Als specialist heb je verstand van basisregistraties, informatieveiligheid, privacy en overheidsdienstverlening. 

Als Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement ben je onderdeel van de Business Unit Informatiemanagement & Dienstverlening. Hier werken onze specialisten basisregistraties en informatieveiligheid & privacy. Als adviseur werk je dagelijks voor externe opdrachtgevers. Maar we vinden het ook belangrijk om elkaar op andere momenten te zien. Om kennis te delen, te reflecteren maar ook tijdens gezellige borrels en Business Unit-middagen. 

Ben jij onze nieuwe Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement? Bekijk onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel? Solliciteer dan direct! Liever solliciteren op een specifieke opdracht? Dat kan hier.

  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met de publieke sector of het openbaar bestuur.
  • Je hebt een afgeronde universitaire, hoger beroepsonderwijs of vakgerichte opleiding.
  • Je bent op zoek naar een volgende stap in je carrière als Adviseur Informatieveiligheid en/of Privacy, of met de basisregistraties.

Solliciteer als Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement ↓

Vragen over de functie Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement? Neem dan contact op met Mike Luycx via mike.luycx@bmc.nl.

Word Adviseur Informatie- en Gegevensmanagement