Werken op ons hoofdkantoor in Amersfoort

BMC is een adviesbureau binnen de publieke sector met een warme club collega’s. Passie voor maatschappelijke vraagstukken is onze drijfveer. Denken én doen in het belang van de inwoner, de leerling en de cliënt staat hierin centraal. Onze collega’s in commerciële posities dragen hieraan bij. Maatschappelijke impact maken kunnen we alleen maar samen. Doe jij met ons mee?

Ontdek de mogelijkheden als Accountmanager, Recruiter of binnen onze Commerciële Binnendienst.

Betrokken bij elkaar

Werken bij BMC betekent werken in een betrokken team, een goede balans tussen werk en privé en veel aandacht voor je professionele ontwikkeling. Betrokkenheid bij elkaar staat centraal in onze organisatie. Dit zie je terug in het werken in teams, het uitwisselen van expertise en ervaringen en de ontmoetingen tussen collega’s onderling. 

Vanaf januari 2020 werken we op een gloednieuwe locatie in Amersfoort, die van alle gemakken is voorzien. Werken bij BMC betekent ook een groot netwerk, een professionele omgeving en doorgroeimogelijkheden. Sinds 2017 is BMC onderdeel van de Yacht Group, onder de vlag van Randstad Groep Nederland.

Over BMC

BMC is opgericht vanuit de overtuiging dat de bedrijfsvoering binnen de overheid kon worden verbeterd. In meer dan 33 jaar is BMC uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau en hebben wij samen met onze opdrachtgevers veel bijzondere verbeterpraktijken ontwikkeld. BMC draagt bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. De circa 1.500 adviseurs van BMC zijn onder andere actief binnen gemeenten, provincies, rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, in het onderwijs en in de jeugdsector door heel Nederland.

Casper Hopman
Geen strak verkoopverhaal, maar oprechte interesse in mijn gesprekspartners en de uitdagingen waarmee de publieke sector te maken heeft. Dat is waar ik voor sta. En deze uitdagingen kunnen fors zijn, wat vraagt om adviseurs met zowel inhoudelijke expertise als verbindende vaardigheden. Als accountmanager ben ik nauw betrokken bij kennisontwikkeling van onze adviseurs, in mijn geval binnen de expertisegebieden Omgevingswet, Gebiedsontwikkeling en Energie & Klimaat. Ook als accountmanager volg je sales-trainingen, woon je intervisiebijeenkomsten bij en spar je dagelijks met je collega’s. Elke dag ben ik bezig om de vragen van mijn opdrachtgevers te koppelen aan de persoonlijke ambities van onze adviseurs. Maatschappelijk van betekenis zijn, voor de klant en de adviseur, is wat mij drijft.
Casper Hopman Accountmanager Solliciteer naar de functie van (senior) accountmanager

Diana Ouwehand
Als recruiter bij BMC zoek je elke dag (startende) professionals, adviseurs en trainees met hart voor de publieke sector. Bij BMC werken circa 30 recruiters, allen werkzaam voor een specifiek domein. Als recruiter bij BMC selecteer, spreek en begeleid jij professionals naar de beste plek voor hen binnen de publieke sector. Jouw werk is zeer afwisselend: je begeleidt starters op de arbeidsmarkt naar hun eerste baan en spreekt ook adviseurs met jaren werkervaring die op zoek zijn naar de volgende stap. Dit alles doe je samen met een team van gemotiveerde, enthousiaste collega's.
Diana Ouwehand Recruiter Solliciteer naar een functie binnen het recruitment team

Als 'spin in het web' en met een servicegerichte en commerciële drive werk je nauw samen met de managers, adviseurs en recruiters van jouw business unit. Je bent het aanspreekpunt voor je collega's, contactpersoon voor externe klanten en kandidaten, je draagt zorg voor goed relatiebeheer binnen de systemen en je regelt in- en externe bijeenkomsten. Je draagt bij aan complex agendabeheer, je faciliteert het offertetraject en je vindt het leuk en uitdagend om bestaande en nieuwe opdrachtgevers telefonisch te benaderen. Je werkt graag in een dynamische omgeving en spreekt de taal van de publieke sector. Samen met je collega's van de andere business units zorg je voor een optimale afstemming tussen binnen- en buitendienst én onze relaties.
Anne Smeding Commerciële Binnendienst Solliciteer naar de functie van medewerker Commerciële Binnendienst

Solliciteren

Heb jij hart voor de publieke zaak? Wil je elke dag een beetje beter worden? En werk je graag in een commerciële omgeving? Dan kan BMC iets voor jou zijn!

Bekijk alle actuele vacatures van het BMC-hoofdkantoor

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn om als adviseur voor BMC aan de slag te gaan? Ga dan naar www.bmc.nl/werken-als-adviseur.