Executive Network Onderwijs

Als leidinggevende in het onderwijs hebt u regelmatig te maken met lastige vraagstukken en dilemma’s. Zou het niet boeiend en nuttig zijn om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere scholen? En om inspiratie op te doen om die vraagstukken op te lossen? BMC creëert voor u en uw collega’s het platform voor ontmoeting en wederzijdse inspiratie: het Executive Network Onderwijs.

Dit Executive Network brengt talenten, ambities en good practices van leidinggevenden en kader bij elkaar. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs. U wordt van harte uitgedaagd om deel te nemen aan dit professionele exclusieve netwerk.

Op woensdag 30 januari 2019 organiseerde BMC de landelijke dag Executive Network: 'Van ambities naar mogelijk maken' in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Bekijk nu de aftermovie.

Download leaflet

Jurgen Weijers Bestuur & Organisatie, Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs managing consultant 06 - 10 05 75 62 Bekijk profiel

Download leaflet

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement