25 jun 2024

VNG Jaarcongres 2024

Gemeenten in de wereld: samen maken we het verschil

Datum: 25 en 26 juni 2024
Adres: Denemarkenlaan 16, Hazerswoude-Dorp
Website: kijk op de website van VNG.

Jaarlijks wordt het VNG Jaarcongres georganiseerd, waarbij ruim 2500 bestuurders van de lokale overheid bijeenkomen. Dit jaar wordt het VNG Jaarcongres gehouden in Hazerswoude-Dorp, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Verbeeldingskracht is het congresthema van 2024 en sluit aan op de grote maatschappelijke- en transitievraagstukken waar de lokale overheid in Nederland mee kampt. Ook de financiële uitdagingen van het Ravijnjaar zullen grote impact hebben op de inwoners van Nederland, waardoor het belang van een goede samenwerking en bondgenootschap met inwoners en andere overheden erg groot is. Het is daarom belangrijk dat we elkaar inspireren, en ideeën en kennis uitwisselen voor het oplossen van deze gezamenlijke maatschappelijke opgaven van de komende jaren.

Ook bij BMC vinden we kennis delen en van elkaar leren erg belangrijk. BMC is dit jaar dan ook natuurlijk weer trotse premium sponsor van het VNG Jaarcongres 2024 en te vinden bij standnummer 56, 57 en 58.

Workshop ‘Zoemend naar succes: Bijzondere lessen over organisatie en samenwerking’

Op dinsdag 25 juni in de middag verzorgt BMC in samenwerking met Bijenkoningin Sonne Copijn een middagsessie ‘Zoemend naar succes: Bijzondere lessen over organisatie en samenwerking’. Tijdens deze workshop zoomen we verder in op het georganiseerde bijenvolk en wat we van deze bijzondere insecten kunnen leren en toepassen op de dagelijkse maatschappelijke vraagstukken in Nederland. De verbeeldingskracht wordt ingezet om de deelnemers te inspireren en tot nieuwe inzichten te komen, die kunnen helpen in het realiseren van een krachtig resultaat in een korte tijd, net als de bijen doen.

Zien wij u daar?

We hopen van harte u te kunnen spreken tijdens dit congres. U kunt met vragen over onze visie op organisatie, samenwerking en verbeeldingskracht, de bijzondere link tussen het strak georganiseerde bijenvolk en maatschappelijke vraagstukken, of gewoon voor een nadere kennismaking terecht bij de BMC-stand. Onze bijzondere stand is te vinden naast het VNG plein, bij standnummer 56 t/m 58. En uiteraard hopen we u te mogen verwelkomen bij de door BMC verzorgde middagsessie ‘Zoemend naar succes: Bijzondere lessen over organisatie en samenwerking’

Meer informatie

Wil u in de aanloop naar het congres alvast meer weten? Neem dan contact op met Annemieke Zomer

contactperson Image
Annemieke Zomer Senior adviseur bij BMC