17 apr 2024

NVVB Jaarcongres 2024

Data:  17-18 april 2024
Locatie:  Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3 in Noordwijkerhout
Aanmelden:  Website NVVB

Het NVVB Jaarcongres 2024 heeft als thema: ‘De NVVB al 30 jaar in beweging - Leve(ndig) Burgerzaken!’

In 1994 werd de fusie tussen de Nederlandse Vereniging van Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (NEVABS) en de Vereniging voor Bevolkingsboekhouding en Militaire Zaken (VBM) een feit. Samen werden zij: De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan, hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden en is het werk er niet minder complex op geworden. Tijdens het congres wordt er 30 jaar teruggeblikt maar kijken we ook samen vooruit.

Als onderdeel van onze aanpak willen wij onder andere onze benadering van toekomstbestendige burgerzaken en de Dienstverleningsscan MenselijkeMaat onder de aandacht brengen.

Bij BMC streven we naar het ondersteunen van gemeenten bij het vormen van een toekomstbestendig team burgerzaken. We identificeren relevante maatschappelijke ontwikkelingen, ontwikkelen een passende visie en stellen een gedetailleerd plan op, specifiek afgestemd op uw gemeente. Onze aanpak omvat betrokkenheid van medewerkers, interactieve sessies, formatiecalculatieonderzoek en begeleiding bij de uitvoering.

Concrete verbeterpunten

We begrijpen dat de huidige tijd vraagt om een menselijke maat in alle facetten van de dienstverlening. Daarom bieden we ook de Dienstverleningsscan MenselijkeMaat aan, die een nauwkeurig beeld geeft van hoe uw dienstverlening nu is georganiseerd en hoe inwoners deze ervaren. Deze scan biedt concrete verbeterpunten waarmee u stap voor stap aan de slag kunt gaan. Op 17 en 18 april staan wij op het NVVB-congres klaar om u te informeren over hoe deze scan werkt en welke voordelen het voor uw gemeente biedt. Bekijk via onderstaande link alvast onze flyer. 

Kunt u niet bij ons op de stand 21 langskomen, maar bent u wel geïnteresseerd in hoe BMC gemeenten ondersteunt bij het vormen van een toekomstbestendig team Burgerzaken, evenals in de Dienstverleningsscan MenselijkeMaat van BMC? Ontdek dan meer door hier onze brochures "Werken aan de toekomst" en "Dienstverleningsscan" te downloaden. Hierin vindt u gedetailleerde informatie over onze aanpak en hoe we samen uw gemeente kunnen voorbereiden op de uitdagingen van morgen. 

Ook na het NVVB congres zijn we er nog steeds voor u! We beantwoorden graag al uw vragen en kijken samen met u, geheel vrijblijvend, naar hoe we samen de dienstverlening van uw gemeente kunnen verbeteren. Voel u vrij om contact op te nemen met een van de onderstaande collega's voor een persoonlijk gesprek.

Webinar: Toekomstbestendige Dienstverlening en Burgerzaken

Op donderdag 10 oktober organiseert BMC een webinar over de twee thema's: Toekomstbestendige Dienstverlening en Burgerzaken. Wil je daar graag bij zijn, schrijf je dan alvast in en ontvang van ons een persoonlijke uitnodiging.

  • Datum: donderdag 10 oktober 2024
  • Tijdstip: 14:00 tot 15:30 uur

Aanmelden webinar

De Dienstverleningsscan MenselijkeMaat

Marcel Appels managing consultant 06 - 42 22 19 25
Margot Zuidervliet managing consultant 0648805534
contactperson Image
Robin Jongsma accountmanager 0655798735

Toekomstbestendig team Burgerzaken

Benno Wiendels HRM Senior adviseur bij BMC 06 - 29 53 47 36
Zohra el Haddaoui senior adviseur 06 - 83 43 71 78
Ilhame Hajji Informatie & Gegevensmanagement commercieel manager 06-83 13 78 61

Inschrijving webinar: Toekomstbestendige Dienstverlening en Burgerzaken

BMC Webinar

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement