21 sep 2023

MBO Digitaal Conferentie

Data:  21 en 22 september 2023
Locatie:  Civon Innovatiecentrum en Dru Industriepark in Ulft
Aanmelden: Website MBO Digitaal

MBO digitaal is een platform van de MBO Raad en werkt nauw samen met MBO Voorzieningen, Kennisnet en SURF. Twee keer per jaar organiseert MBO Digitaal samen met een van de aangesloten mbo-instellingen, fungerend als gastcollege, de conferentie MBO Digitaal. Op deze conferenties laten leden in een gevarieerd programma van keynotes en workshops aan elkaar zien wat er binnen de instellingen speelt. 

Samen met de Zwolse Koers verzorgt BMC op 22 september op de MBO Digitaal Conferentie een workshop waarin wordt gekeken hoe arbeidsmarktdata mbo’s kan helpen om overzicht te krijgen in de aansluiting van de opleidingen en skills op de arbeidsmarkt. Vanuit BMC vertelt Joukje Jurjens hoe het dashboard dat daarbij wordt gebruikt een actueel inzicht geeft in de vraag van de regionale arbeidsmarkt en hoe scholen die gegevens kunnen gebruiken om hun aanbod optimaal af te stemmen op de wensen en ontwikkelingen binnen het toekomstige werkveld van de studenten. Zo worden leerlingen zo goed mogelijk klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. 

Vanuit BMC zijn verder adviseurs Yvonne Vogelenzang en Martijn van Engelen op beide dagen aanwezig. U kunt met vragen vragen over het dashboard en over andere vraagstukken bij hen terecht bij de BMC-stand.
Wilt u alvast meer weten over dit project? Lees dan hier het volgende artikel:

BMC en Zwolse Koers bundelen krachten 

Martijn van Engelen partner Digitale Transformatie 06 - 10 58 00 34 Bekijk profiel
Joukje Jurjens managing consultant mbo/hbo 06 - 57 99 68 08
Yvonne Vogelenzang managing consultant 06 - 83 49 90 05