22 sep 2023

Jaarcongres Vereniging van Griffiers 2023

Datum: vrijdag 22 september 2023
Tijd: 9:00 - 18:00 
Adres:
Internationaal Theater Amsterdam, Leidseplein 26, Amsterdam
Meer informatie: kijk op de website van Vereniging van Griffiers

Op 22 september 2023 organiseert de Vereniging van Griffiers onder de titel ‘De griffier als baken van de democratie’ het Jaarcongres 2023. Het belooft een bijzondere dag te worden: crisis-antropoloog Bart Klijnsma verzorgt een keynote, deelnemers kunnen twee inhoudelijke workshops volgen of op excursie gaan in Amsterdam, de jaarlijkse ALV vindt plaats en de dag wordt afgesloten met een borrel. BMC is aanwezig met een stand – herkenbaar aan de blauwe banieren.

Workshop ‘De griffier en de driehoek’

Tijdens het congres verzorgen Arjen van Berkel (managing consultant bij BMC), Shannon Roest (senior adviseur bij BMC) en Michel Wolters (mede-auteur van het boek ‘Besturen doe je samen’) de workshop ‘De griffier en de driehoek’. Ter versterking van de lokale driehoek van burgemeester, griffier en gemeentesecretaris heeft BMC in opdracht van het ministerie van BZK, de Vereniging van Griffiers, het Nederlands genootschap van Burgemeesters en de Vereniging van Gemeentesecretarissen een serious game ontwikkeld: een driehoek-spel met herkenbare praktijkdilemma’s. Tijdens de workshop gaan Arjen, Shannon en Michel in op de laatste bevindingen en ontwikkelingen bij het samenspel in de driehoek.

Zien wij u daar?

Tijdens het congres kunt u met vragen over de lokale driehoek, andere vraagstukken of een nadere kennismaking terecht bij de BMC-stand. Uiteraard bent u ook van harte welkom om na de door BMC verzorgde workshop ‘De griffier en de driehoek’ in gesprek te gaan met Arjen van Berkel en Shannon Roest.

Meer informatie

Wilt u in de aanloop naar het congres alvast meer weten? Neem dan contact op met Arjan van Berkel of Shannon Roest.

Arjen van Berkel managing consultant 06 - 22 78 95 72
Shannon Roest senior adviseur 06 - 82 62 55 72