29 mei 2024

CVI congres 2024

Data:  29 en 30 mei 2024
Locatie:  Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3 in Noordwijkerhout
Website: Kijk op de website van het CVI

Het Consortium voor Innovatie (CVI) faciliteert ontmoetingen en organiseert jaarlijks een conferentie - de CVI conferentie - voor alle lagen en partijen van de MBO sector. Dit is dé onderwijsconferentie voor de MBO sector, waar mensen van onderwijsinstellingen, partners, klanten, deskundigen en andere stakeholders bij elkaar komen om kennis te delen en te halen, ontwikkelingen binnen het MBO te volgen en te netwerken.

Ook bij BMC vinden we dit erg belangrijk. BMC is dit jaar dan ook weer trotse sponsor van de CVI conferentie 2024 en te vinden bij standnummer 4.
 

Durf Doe Deel

Tijdens de CVI conferentie 2024 staat durven, doen en delen centraal. Voor deze conferentie wordt het durven te presenteren van innovatieve ideeën en best-practices gestimuleerd. Er is ruimte voor leden om te doen, zoals interactieve workshops organiseren en bijwonen. Ten slotte is er ruimte voor ontmoeting, netwerken en het delen van kennis en actuele thema’s die spelen binnen de instellingen en koepelorganisaties. 
 

Het Pentaplan – maatschappelijke onderwerpen aanpakken binnen jouw MBO-instelling

Hoe worden maatschappelijke onderwerpen aangepakt binnen jouw mbo-instelling? Bij onze stand gaan we graag met u in gesprek over wat de urgentie en impact is van relevante maatschappelijke onderwerpen waar het mbo mee te maken heeft, en hoe wij denken deze onderwerpen het beste aan te kunnen pakken. Dit doen wij namelijk met behulp van het Pentaplan.

Het Pentaplan is een methodiek die ontwikkeld is om organisaties te ondersteunen bij het effectief vormgeven van veranderingen. Deze methodiek biedt een gestructureerde aanpak om het nut en de noodzaak van de verandering te identificeren, de ambitie en principes vast te stellen, en een analyse uit te voeren van de huidige en gewenste situatie. Ook helpt het bij het daadwerkelijk vormgeven van de verandering, en ten slotte ook om de voortgang en resultaten te monitoren, evalueren en borgen.

 


Zien wij u daar?

We hopen u van harte te kunnen spreken tijdens deze conferentie. U kunt met vragen over onze visie op het onderwijs, samenwerking en het aanpakken van maatschappelijke onderwerpen, of gewoon voor een nadere kennismaking, terecht bij de BMC-stand. We zijn te vinden bij standnummer 4


Meer informatie

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bezoek de website van het CVI of neem gerust contact op met Yvonne en Rob.

Yvonne Vogelenzang managing consultant 06 - 83 49 90 05
Rob Vos managing consultant 06 - 21 20 52 67