Inzet van adviseurs en talenten

Als expertisebureau ondersteunt BMC uw organisatie niet alleen met gedegen advies. Wij kunnen uw organisatie ook bijstaan met de inzet van onze gedreven adviseurs en talenten. Wij bieden een snelle, flexibele oplossing voor al uw capaciteitsvraagstukken, of u nu op zoek bent naar tijdelijke of vaste professionals.

BMC heeft een groot aantal mensen in dienst met grondige kennis van hun vakgebied en een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van de publieke sector. Onze professionals vormen het antwoord op zowel uw implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus binnen uw organisatie.

Vakmensen op elk werkgebied

Onze medewerkers vervullen opdrachten bij allerlei soorten opdrachtgevers binnen de publieke sector. Van gemeenten, provincies, rijksoverheid en agentschappen tot onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en meer.

Onze groep van tijdelijk talent bestaat uitsluitend uit vakmensen met verstand van zaken, toegesneden op de specifieke vragen van de verschillende werkgebieden: Financiën en Bedrijfsvoering, HRM, Informatie- en Gegevensmanagement, Onderwijs en Jeugd, Ruimtelijke Ontwikkeling, Woningcorporaties, Zorg en Openbaar bestuur.

Wij koppelen het juiste talent aan uw organisatie.

Ontmoet onze talenten

Maak kennis met een aantal van onze adviseurs, interim managers en andere talenten uit de verschillende werkvelden en ontdek wat BMC uw organisatie te bieden heeft op het gebied van de inzet van professionals.

> financiën en bedrijfsvoering
> informatie- en gegevensmanagement
> onderwijs en jeugd
> sociaal domein
> ruimtelijke ontwikkeling
> woningcorporaties

Informatie- en gegevensmanagement

Onze professionals binnen het werkveld Informatie- en Gegevensmanagement staan middenin de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en kunnen uw organisatie ondersteunen bij de implementatie van nieuwe privacywetgeving, zoals de AVG, maar u bijvoorbeeld ook bijstaan als interim Functionaris Gegevensbescherming of BAG-specialist.

Ruimtelijke ontwikkeling

De specialisten van Ruimtelijke Ontwikkeling ondersteunen gemeenten bij de invoering van de Omgevingswet en kunnen hun expertise op het gebied van maatschappelijk vastgoed op allerlei manieren voor u inzetten. Ook bij vraagstukken rondom uw grondbedrijfstaken zijn zij uw partner. 

Woningcorporaties

Van leefbaarheidsconsulenten tot opzichters en projectconsulenten. Onze professionals binnen het werkveld Woningcorporaties zijn van alle (woning)markten thuis en ondersteunen uw organisatie bij al uw capaciteitsvraagstukken.

Zelf op zoek naar werk?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om zelf te werken in opdracht van BMC? Vind werk wat bij u past in de vorm van een vast of flexibel dienstverband of als ZZP’er. Bekijk onze vacatures of verstuur een open sollicitatie. Klik hier voor meer informatie over werken bij BMC.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement