1 mrt 2021

Innovatieve gebiedsontwikkeling

Heel Nederland Bouwt. En dat is nodig ook om de doelstellingen op het gebied van de woningbouw, economie en energie te halen. De bouw- en gebiedsopgave vraagt nieuwe coalities. BMC helpt u koers te bepalen en rolvast te acteren met focus op resultaat.

Nieuwe rol van de overheid

Een gebiedsagenda, centrumontwikkeling, campusvorming als economische impuls én nieuwe multifunctionele accommodaties. Al deze gebiedsontwikkelingen hebben één ding gemeen. De overheid bepaalt niet langer zelfstandig de ruimtelijke ontwikkeling. Als een van de partners in het krachtenveld is zij wel bij uitstek gepositioneerd om coalities te bouwen voor een ruimtelijke impuls.

Partnerships à la BMC

Onder andere voor de provincie Brabant, de PPS’en Greenport Development Agency en Clean Tech Delta en voor de gemeenten Rotterdam, Zandvoort, Bronkhorst, Ermelo en Malden ontwikkelden wij deze nieuwe partnerships. Heeft u ook behoefte aan een nieuw partnership om uw gebiedsontwikkeling te laten slagen? Wij helpen u graag!

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze senior adviseurs: Anton Bos via telefoonnummer 06-57313667 of per e-mail naar anton.bos@bmc.nl of Hielke Regnerus via telefoonnummer 06-50213538 of per e-mail naar hielke.regnerus@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING RUIMTELIJKE-ONTWIKKELING GEBIEDSONTWIKKELING WERKLOCATIES WONINGBOUWOPGAVE

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement