Adviseur Bedrijfsvoering Zorg

Slimme bedrijfsvoering wordt steeds belangrijker voor het succes van zorgaanbieders. De uitdagingen binnen de zorg zijn groot en ontwikkelen zich razendsnel. De samenleving vergrijst en de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Ook worden vragen binnen de zorg steeds complexer en groeit de behoefte aan keten- en netwerksamenwerking. De kwaliteitseisen worden strenger en de wetgeving rondom de zorg verandert. Daarnaast komen er in hoog tempo nieuwe e-health toepassingen op de markt. Dit alles bij elkaar is slechts een klein beeld van de uitdagingen waar zorgaanbieders dagelijks mee te maken hebben.

Als adviseur help je onze klanten bij het zoeken naar antwoorden op deze actuele vraagstukken. Je komt in dienst bij BMC en wordt ingezet op het gebied van bedrijfsvoering bij verschillende opdrachtgevers binnen de zorgsector. Je hebt passie voor de zorg en werkt graag aan het verbeteren én toegankelijk houden hiervan. De hoofdprofielen die wij zoeken zijn:

  1. Projectleiders
  2. Zorginkoop/verkopers
  3. Kwaliteitsfunctionarissen
  4. Verandermanagers
  5. Procesadviseurs

Werken als Adviseur Bedrijfsvoering Zorg

Je voert opdrachten uit bij zorgaanbieders in de care sector (ouderenzorg, gehandicaptenzorg of ggz), bij GGD’s en gemeenten. Als adviseur help je deze organisaties bij implementatievraagstukken, veranderopdrachten en strategische vraagstukken. Je werkt vaak op locatie bij de klant in een rol als projectleider, beleidsadviseur of bijvoorbeeld als voorzitter van een calamiteitencommissie. Door de verschillende opdrachten en interne opleidingsmogelijkheden raakt je ontwikkeling in een stroomversnelling. Of je nu een doorgewinterde adviseur bent of een starter; jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij BMC nooit stil! Ook werk je bij ons samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor hoogwaardig onderzoek en complexe adviesvraagstukken. Meer weten over de positie Senior Adviseur? Lees hier meer.

Onderdeel van BMC: verbinden, kennis delen en actualiteit

Als adviseur ben je onderdeel van de business unit Bedrijfsvoering. Deze business unit bestaat uit de expertises Financiën, HRM en Bestuur, Bedrijfsvoering en Zorg. Er staat altijd een BMC-collega klaar om je te helpen bij vragen. Daarnaast organiseert BMC regelmatig bijeenkomsten en trainingen. Hier staan verbinding, kennisdeling en actualiteiten centraal. En natuurlijk organiseren we gezellige borrels en zo nu en dan een weekendje weg. Dat is óók werken voor BMC!

Sluit jij je ook bij ons aan?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mooi! Bekijk dan de onderstaande criteria. Sluiten deze aan op jouw profiel? Solliciteer dan direct!

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van zorgmanagement, bedrijfskunde, bestuurskunde of (para)medische zorg.
  • Je bent een medior met minimaal 2 jaar werkervaring die op zoek is naar de volgende carrièrestap (voor 0 tot 2 jaar werkervaring bieden wij het traineeship Zorg aan).
  • Je hebt affiniteit en passie voor de zorg.
  • Je beschikt over ondernemerschap, omgevingssensitiviteit, communicatief vermogen, analytisch vermogen en resultaatgerichtheid. 
  • Je vindt het geen probleem om te reizen.

Solliciteer als Adviseur Bedrijfsvoering Zorg ⮟

Vragen over de functie Adviseur Bedrijfsvoering Zorg? Neem dan contact op met Erika Alting via erika.alting@bmc.nl of 06 - 57 93 32 48.

Word Adviseur Bedrijfsvoering Zorg