Channa Al

Jeugdhulp

Senior adviseur
Tel. (033) 496 52 00

Affiniteit en expertise: Hulpverlening, gezinscrisis, veiligheid in het sociaal domein; vrijwilligers, visie-, professionele- en teamontwikkeling & effectieve samenwerking; sociale cognitie, diversiteit, netwerk building & interculturele dialoog.
Beleid, training, procesbegeleiding, project-leiding/ondersteuning, samenbrengen partijen en belangen, praktijkonderzoek, analyse, innovatie, educatie, mediation, lobby, coaching.

“Maatschappelijk betrokken, enthousiasmerend, analytisch, deskundig, doelgericht, zorgvuldig, communicatief sterk en sensitief”– dat is hoe mensen mij typeren.
Als gedreven adviseur, projectleider, trainer of beleidsmedewerker draag ik graag bij aan welzijn, ontwikkeling en veiligheid, en aan effectieve en efficiënte organisaties en verandertrajecten. Ik ben een maatschappelijk betrokken (sociaal-) psycholoog met ervaring in de wetenschap, de (NGO) non-profitsector en het maatschappelijk werkveld. Sociale vraagstukken en het faciliteren van kwaliteit, professionalisering en belangenbehartiging lopen als een rode draad door mijn professionele leven. Ik zoek daarin graag de combinatie van gedegen inhoud, visie en een praktijkblik, met een focus op implementatie en concrete outcome. Verder ben ik energiek, initiatiefrijk en kwaliteitsbewust. Ik geloof erin dat je met een goede analyse, aansluiting vinden en vruchtbare samenwerking kansen kunt signaleren, creëren en benutten.


Contact opnemen

  • Persoonlijk kennis maken met Channa Al?

    Wilt u een afspraak maken met Channa Al? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te plannen.
  • Welke momenten bent u beschikbaar?

  • DatumVanTot 
    Nieuwe rij toevoegen
  • Wat zijn uw gegevens?

  • Waar zal het gesprek over gaan?

Copyright © 2018 BMC