7 aug 2018

Ondersteuning bij Lean Procesoptimalisatie

De door BMC ontwikkelde aanpak ‘lean procesoptimalisatie’ maakt het mogelijk om uw processen duurzaam efficiënter te organiseren, met kostenbesparing en verhoogde klanttevredenheid als resultaat.

Verkorten van doorlooptijden, elimineren van verspilling, verbeteren van kwaliteit en verlagen van kosten. Welke organisatie wil dat niet? Uitdagingen zoals decentralisatie van rijkstaken, vergrijzing, aantrekkelijk werkgeverschap, terugdringen van overhead, hoge kwaliteitseisen aan diensten en producten, het Nieuwe Werken en bezuinigingen maken dat processen, net als in topsport, optimaal moeten functioneren en op elkaar moeten aansluiten. De door BMC ontwikkelde aanpak ‘lean procesoptimalisatie’ maakt het mogelijk om uw processen duurzaam efficiënter te organise­ren, met kostenbesparing en verhoogde klanttevredenheid als resultaat.

‘Lean’ is afkomstig van de autofabrikanten en uw organisatie is geen fabriek. Uw diensten, producten en omgeving zijn complex en kennen een eigen taal. Daarom heeft BMC de leanfilosofie vertaald naar overheidsorganisaties en non-profitinstellingen. Hierbij ligt de nadruk op het centraal stellen van de klant, het duurzaam inrichten van uw organisatie en ‘eigen’ wijsheid van uw medewerkers. Met lean procesoptimalisatie kunnen ook de nodige besparingen gerealiseerd worden.

Download de leaflet

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Koos van Huissteden, business unit manager Financiën en Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06 - 27 56 79 59 of per e-mail naar koos.van.huissteden@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement