Daadkrachtige en bevlogen adviseurs

Hoe vangt u de tijdelijke afwezigheid van een medewerker op? Waar haalt u op korte termijn capaciteit vandaan in een drukke periode? Hoe krijgt u een frisse blik in uw team? Wij ondersteunen u met tijdelijke adviseurs. De adviseurs van BMC zijn goed ingewerkt en deskundig op hun werkterrein. Met hun inhoudelijke kennis, werkhouding en drive tot verbinden voegen zij iets extra’s toe aan uw team of afdeling.

Ons aanbod

  • BMC heeft adviseurs voor elke functie binnen het sociale domein, in het bijzonder ervaren en deskundige adviseurs met expertise op het gebied van sport, bewegen en gezondheid;
  • van junior tot senior, interimbeleidsadviseur en -manager, team- en projectleider, programmamanager en kwartiermaker;
  • bij gemeenten, provincies (provinciale organisaties) en koepelorganisaties sport;
  • in relatie tot sport- en beweegbeleid (inclusief topsport), het sociale domein, gezondheid, preventie, sport uitvoeringsbedrijf, combinatiefunctionaris en buurtsportcoach, subsidiebeleid, accommodatiebeleid en ruimtelijk beleid.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Joris Bouwmeister, manager Sociaal Domein bij BMC, via 033 - 496 52 00 of  per e-mail naar joris.bouwmeister@bmc.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier onderaan de pagina.

 

naar Sport en Bewegen startpagina

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement