23 nov 2017

Nieuwe directie voor adviesbureau BMC

DIEMEN – Met ingang van 1 januari 2018 is Lieke Schepers aangesteld als algemeen directeur van BMC. Zij neemt het stokje over van Albert Jansen. Lieke Schepers, momenteel directeur Strategic Client Solutions bij Yacht, zal met het huidige management van BMC de organisatie verder vormgeven. Schepers heeft de afgelopen jaren meerdere management- en salesfuncties bekleed bij zowel uitzender Randstad als bij het professionals-onderdeel van diezelfde organisatie: Yacht. Yacht nam circa een jaar geleden BMC over. Met deze benoeming is er een volgende belangrijke stap gezet in de integratie.

Albert Jansen, Jan van der Panne en Jaap Liebregt treden per 1 januari terug uit de dagelijkse aansturing van BMC. Deze directie zal tot 1 juli 2018 aan de organisatie verbonden blijven om de verdere integratie te ondersteunen. Binnen BMC zal Johan van Triest aanblijven als directeur van de adviestak en wordt Pieter Vermaas benoemd als directeur implementatie. Ton Hopmans, directeur Yacht: “Ik wens Lieke, Johan en Pieter veel succes met het verstevigen van de nummer 1-positie binnen de publieke sector.” Lieke Schepers is enthousiast over haar nieuwe rol: “In 2018 willen we onze klanten nog beter kunnen bedienen en tegelijkertijd onze adviseurs mooiere kansen bieden.”

BMC, onderdeel van Yacht, ondersteunt de publieke sector al meer dan 30 jaar bij verbeteringen in beleid en uitvoering door het bieden van organisatieadvies en de implementatie daarvan. BMC heeft meer dan 1000 FTE’s. In het afgelopen jaar is een omzet gerealiseerd van circa € 102 miljoen. BMC richt zich op het bieden van totaaloplossing voor de publieke sector: van advies tot en met executie. Onderdelen zijn: executive search, onderszoeksprojecten, recruitment en tijdelijke arbeidscapaciteit. Lokale overheden (gemeenten) vormen de grootste klantengroep.