Erik Flier

Erik Flier

Financiën & Bedrijfsvoering, HRM Manager businessunit BMC
BMC draagt bij aan effectieve en krachtige oplossingen voor de opgaven in de publieke sector. Onze bijdrage helpt de publieke sector met de realisatie van haar waarden en met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

De businessunit Financiën & Bedrijfsvoering helpt bij nieuwe organisatievormen en moderne bedrijfsvoering. Biedt nieuwe instrumenten waarmee financiële taakstelling en risico's beheersbaar en kansen benut worden. Wij helpen organisaties bij de invulling van goed werkgeverschap en bij het vinden, behouden en ontwikkelen van talenten die uw organisatie kunnen versterken. 

Hoe wij dat doen? Gewoon, onze professionals komen bij u. 

Ik ben manager binnen deze businessunit en kom graag met u in contact om samen met u een verbinding te maken tussen uw opgaven en onze oplossingen.

Binnen een team van managers ben ik medeverantwoordelijk voor de commerciële en financiële resultaten van de businessunit, de sturing van adviseurs en het onderhouden van de contacten met (potentiële) opdrachtgevers in de non-profitsector op het gebied van Financiën, Bedrijfsvoering, Organisatie en HRM.
 

Contact

Erik Flier

Stel uw vraag aan Erik Flier

Manager businessunit BMC
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?