Juliëtte Dufornee

Juliëtte Dufornee

Cultuur & Erfgoed Managing consultant
De afgelopen 15 jaar heb ik brede ervaring opgedaan in diverse rollen binnen de podiumkunsten. Hierdoor combineer ik makkelijk portefeuilles en weet ik hoe beleid uitpakt op de werkvloer. Ik voel me op mijn plek als ik een centrale en coördinerende rol kan spelen. Ingewikkelde processen breng ik terug tot uitvoerbare brokken, waar meteen mee aan de slag gegaan kan worden. 
 
Ook bij BMC werk ik aan adviesopdrachten van allerlei pluimage, zoals inhoudelijke visies en haalbaarheidsonderzoeken, organisatieadvies voor festivals en vraagstukken op het gebied van HR. Ik steek nog steeds graag de handen uit de mouwen als kwartiermaker en interim-manager voor instellingen als bijvoorbeeld De Nationale Opera & Ballet en Stichting Sonsbeek. 

Recente opdrachten:
  • Diverse visie- en bedrijfsvoering adviezen voor o.a. Theater Koningshof en Bibliotheek de Plataan (Maassluis) Cultuurhuis Garenspinnerij (Gouda), Zeister Muziekdagen, AGA LAB (Amsterdam), Stadsfeest (Capelle aan den IJssel) en Stichting Sonsbeek (Arnhem).
  • Samenstellen cultuurvisies en uitvoeringsprogramma's voor diverse gemeentes, waaronder Schouwen-Duiveland en Barneveld.
  • Onderzoek Kunstlinie Almere: evaluatie bedrijfsvoering in relatie tot subsidieopdracht.
  • Businesscase advies Akoesticum in opdracht van gemeente Ede en provincie Gelderland.
  • Ontwikkeling concept, businesscase en organisatieadvies ‘FRISO’, in opdracht van gemeente Ede.
  • Diverse interim directie en management opdrachten bij onder andere De Nationale Opera & Ballet, Le Guess Who?, Stichting Sonsbeek (Arnhem), FleCk (Expertisecentrum Cultuureducatie Flevoland) en Kunstlink (centrum voor amateurkunst Flevoland).
  • Stakeholdersonderzoek Fonds Podiumkunsten: onderzoek naar het functioneren van het fonds in de periode 2018 - 2022 aan de hand van gesprekken met stakeholders.

Contact

Juliëtte Dufornee

Stel uw vraag aan Juliëtte Dufornee

Managing consultant
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?