28 feb 2019

Beleidsadviseur duurzaamheid

Naast het geven van strategisch advies kan BMC ook ondersteunen bij uw capaciteitsvraag op het gebied van energie en duurzaamheid. Onze professionals vormen het antwoord op zowel uw implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus binnen uw organisatie. Ook ondersteunen wij opdrachtgevers in de publieke sector bij werving en selectie van energieke talenten.

Gemeente Mook en Middelaar, gemeente Laarbeek en de BAR-organisatie (ambtelijke organisatie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) zijn voorbeelden van organisaties die BMC ondersteunt door de inzet van een beleidsadviseur duurzaamheid.

Als beleidsadviseur duurzaamheid zorgen onze adviseurs als spin in het web voor de ontwikkeling en uitvoering van het duurzaamheidsbeleid van de organisatie. Behalve voor de energietransitie is er ook oog voor sociale duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Beleidsadviseurs duurzaamheid zijn dan ook op veel verschillende beleidsterreinen actief. Zij leggen niet alleen verbindingen met bewoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen, andere overheidsorganen, maar ook met collega’s in de eigen organisatie.

Praktijkvoorbeeld: gemeente Mook en Middelaar

Voor de gemeente Mook en Middelaar verzorgt de adviseur van BMC onder meer de contacten met het bewonersinitiatief ‘Energiecafé Molenhoek’. In september 2018 is er door de beleidsadviseur een duurzaamheidsmarkt georganiseerd met als doel de bewustwording onder inwoners te vergroten.

Meer informatie

Wilt u weten hoe BMC uw organisatie kan ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken op het gebied van energie en duurzaamheid? Voor meer informatie of een (vrijblijvende) afspraak kunt u contact opnemen met accountmanager Laura Engelbertink via telefoonnummer 06 - 22 32 17 48 of per e-mail naar laura.engelbertink@bmc.nl.

Ga naar 'Energietransitie'

ENERGIETRANSITIE RUIMTELIJKE ONTWIKKELING OPLOSSING

Gerelateerde artikelen

Contact

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?