Training en ontwikkeling

Continu jezelf ontwikkelen, steeds beter worden in je vak en meer vaardigheden onder de knie krijgen. Dit is niet alleen belangrijk om aansluiting te houden bij wat opdrachtgevers van ons als BMC’ers verwachten, het is vooral ook leuk, uitdagend en interessant voor jezelf.

Stilstaan is geen optie bij BMC. Wij willen je iedere dag weer uitdagen om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Binnen BMC, maar ook om daarna een mooie stap in je carrière te kunnen zetten buiten BMC. BMC kun je zien als een carrièreversneller. Dit alles geven we vorm door:

  • een gedegen en op de functie toegespitst introductieprogramma;

  • een opleidingsprogramma, speciaal voor BMC-beleidsadviseurs;

  • een tweejarig traineeship, speciaal voor jonge talenten;

  • een manager die jou goed kent en ondersteunt waar nodig, bij zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling;

  • kennis- en expertisegroepen waar ervaren senior adviseurs en publieke boegbeelden samen met jou op zoek gaan naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

  • Maar vooral: door jou in te zetten op uiteenlopende opdrachten, bij verschillende opdrachtgevers.

Deze ingrediënten vormen de basis voor een snelle groei en ontwikkeling binnen BMC. Als je een paar jaar BMC’er bent, sta je voor de keuze om door te groeien binnen BMC of een nieuwe uitdaging buiten BMC te zoeken. Met het oog daarop hebben wij een uitgekiend loopbaanbeleid.

Opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma voor BMC-beleidsadviseurs bestaat uit trainingen gericht op vaardigheden en vakkennis. De trainingen hebben een relatie met de markt en het aanbod is direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Van Scrum- en Lean-trainingen, van presentatie-, advies- en communicatievaardigheden, tot aan persoonlijke ontwikkeling, het komt allemaal aan bod in het ontwikkelingsprogramma bij BMC. Daarnaast biedt iedere businessunit specifieke trainingen aan gericht op het betreffende vakgebied.

Het uitgangspunt in de wijze waarop je bij BMC trainingen kunt volgen is Blended-learning. Dit is een combinatie van e-learning, intervisiebijeenkomsten en klassikaal leren, waardoor je 24 uur per dag, wanneer jou dat uitkomt jezelf toegang kunt verschaffen tot een verscheidenheid aan trainingen. Wij kijken nadrukkelijk hoe wij jou als beleidsadviseur zoveel als mogelijk kunnen faciliteren om de tijdsbelasting te beperken. Want een goede balans in je werk en privé is belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen en daarmee het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van Blended-learning.

Contact

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?