Testpagina Content Document

Student houdt hand omhoogDe eerste maanden van de coronacrisis hebben gemeenten zich vooral gericht op het nemen van crisismaatregelen op het gebied van Openbare orde en Veiligheid en Volksgezondheid. Daarbij lag een sterk accent op de rol van burgemeesters en hun rol in de veiligheidsregio, waar op grond van de Wet op de Veiligheidsregio’s de belangrijkste beslissingen op het gebied van crisisbeheersing zijn genomen. Voor wethouders betekende deze situatie dat ze, vrij plotseling, van hun beleidsportefeuilles werden beroofd.

 

De eerste maanden van de coronacrisis hebben gemeenten zich vooral gericht op het nemen van crisismaatregelen op het gebied van Openbare orde en Veiligheid en Volksgezondheid. Daarbij lag een sterk accent op de rol van burgemeesters en hun rol in de veiligheidsregio, waar op grond van de Wet op de Veiligheidsregio’s de belangrijkste beslissingen op het gebied van crisisbeheersing zijn genomen. Voor wethouders betekende deze situatie dat ze, vrij plotseling, van hun beleidsportefeuilles werden beroofd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimonial component

Ali
Het allerleukste aan werken bij BMC is de verscheidenheid aan opdrachten en opdrachtgevers. Ik kom bij de hele publieke sector over de vloer.
Ali adviseur Financiën en Bedrijfsvoering lees het interview met Ali