Ada Alberts

Sociaal Domein

Beleidsadviseur, Projectleider
Tel. (033) 496 52 00

Ik ben ondernemend en weet anderen goed mee te nemen in mijn enthousiasme. Met mijn aanjagersinstinct geef ik richting, kom ik snel tot de kern en boek ik resultaat door uitdagingen concreet te maken. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen én inhoud.

Door mijn ervaring als politiekassistent en als beleidsadviseur kan ik zowel vanuit de politiek-bestuurlijke als inhoudelijke kant naar maatschappelijke thema’s kijken. Dit maakt mij flexibel en breed inzetbaar. Ik kan snel schakelen en mij kennis eigen maken, overzicht houden en samenwerken. Deze kwaliteiten zijn zichtbaar in mijn rol als coördinator op het vluchtelingendossier. Hierin ben ik in korte tijd uitgegroeid tot vraagbaak, procesbeheerder en inhoudelijk begeleider van collega’s. Ik denk mee in oplossingen, verbind partijen met elkaar, adviseer strategisch en monitor de beoogde doelen.

Vanuit mijn antropologische achtergrond en eigen nieuwsgierigheid treed ik nieuwe situaties en mensen met een onbevangen houding tegemoet. Ik wil zaken begrijpen, weten wat er speelt, verkennen en ben leergierig. Daarnaast ben ik analytisch sterk. Ik doorzie ontwikkelingen snel, leg verbinding tussen verschillende beleidsterreinen en denk graag nieuwe efficiënte structuren en processen uit. Als projectleider indicatiestelling heb ik samen met betrokken partijen het proces van indicatie en toeleiding van peuters met een taalachterstand naar de voorschool herzien en verbeterd. Op basis van deze verkenning en analyse heb ik nieuw beleid ontwikkeld en geïmplementeerd.

Kortom, enthousiasmeren, snel schakelen, overzicht houden, verbinden en openheid zijn competenties die mij typeren.


Contact opnemen

  • Persoonlijk kennis maken met Ada Alberts?

    Wilt u een afspraak maken met Ada Alberts? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te plannen.
  • Welke momenten bent u beschikbaar?

  • DatumVanTot 
    Nieuwe rij toevoegen
  • Wat zijn uw gegevens?

  • Waar zal het gesprek over gaan?

Copyright © 2018 BMC