Certificeringen

Onze aanpak en werkwijze is vastgelegd in een kwaliteitssysteem op grond waarvan BMC is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 door CIIO, gericht op de certificering van organisaties voor kennisintensieve dienstverlening. Wij zijn gecertificeerd voor onze werkprocessen inzake advies, coaching, training, onderzoek, verandermanagement en interim-management.

Met inhuur bij BMC gevrijwaard van risico’s in het kader van de Wet DBA 

Wanneer u gebruik maakt van de tijdelijke inzet van interim-managers of interim-professionals van BMC, is er geen sprake van inleners- en ketenaansprakelijkheid. Alle onderdelen van BMC zijn namelijk NEN 4400 gecertificeerde ondernemingen. Een dergelijk gecertificeerde onderneming maakt gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst bij het inlenen van zzp’ers. De Stichting Normering Arbeid (www.normeringarbeid.nl) houdt bij welke ondernemingen NEN 4400-1 gecertificeerd zijn. Via deze website vindt u de NEN 4400-1 certificeringen van alle onderdelen van BMC en kunt u deze certificeringen eventueel downloaden voor uw eigen administratie.

Mocht u nog vragen hebben over het inhuren van interim-managers of interim-professionals in het kader van de Wet DBA, neem dan contact op met Maarten van den Boogaard of Arline Stalenhoef via telefoonnummer (033) 496 52 00 of via e-mailadres maartenvandenboogaard@bmc.nl / arlinestalenhoef@bmc.nl.

Naar contact

Contact opnemen

Meer weten over onze professionals?
Neem contact met ons op.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Vul hiervoor het contactformulier aan de rechterkant in.