Basisklantonderzoek Schuldhulpverlening

Het Basisklantonderzoek Schuldhulpverlening gaat in op de beleving van uw klanten ten aanzien van de informatievoorziening, bereikbaarheid, bejegening door consulenten, aangeboden begeleiding, dienstverlening, verwachtingen en verantwoordelijkheden en ondersteuning tijdens het schuldhulpverleningstraject. De resultaten van uw gemeente worden vergeleken met die van andere deelnemende gemeenten. Uiteraard kunt u uw resultaten ook monitoren over meerdere jaren.

Resultaat

  • Inzicht in de prestaties en aandachts- en verbeterpunten;

  • Uw score op informatievoorziening (bijvoorbeeld op gemeentelijke schuldhulpverlening en het overzicht van de situatie);

  • Uw score op dienstverlening (bejegening, bereikbaarheid, service, betrouwbaarheid en vaardigheden);

  • Uw score op bereikbaarheid (fysiek en telefonisch).

Investering

De investering voor het Klantonderzoek Schuldhulpverlening bedraagt € 3.400,-. Ook hier zijn andere onderzoeksmethoden mogelijk, zoals telefonische interviews of rondetafelgesprekken.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met senior adviseur Jasper van Gaalen via telefoonnummer 06-50261535 of per e-mail naar jasper.van.gaalen@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contact

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?