BMC aanwezig op de Health Business Week

Deze week vindt de Health Business Week plaats in Rotterdam en BMC is van de partij. Dit jaarlijks terugkerende evenement, georganiseerd door de Faculty Association SHARE, verbindt studenten en jonge professionals in de zorg met verschillende organisaties binnen de zorgsector.

De Health Business Week is een grootschalig carrière-evenement gericht op de kennismaking tussen (potentiële) zorgprofessionals en verschillende organisaties variërend van zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgontwikkelaars tot adviesbureaus, zoals BMC. Daarnaast biedt het evenement gelijkgestemden de kans om zich te verdiepen in het werkveld en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden alsmede de dagelijkse werkpraktijk in de branche. Ook is er volop mogelijkheid om expertise uit te wisselen.

Het evenement, met dit jaar als centrale thema ‘Dare to Care’, omvat onder andere verschillende workshops, bedrijfspresentaties en een netwerkborrel. BMC is aanwezig tijdens de netwerkborrel om meer te vertellen over de loopbaanmogelijkheden die zij biedt binnen het werkveld Zorg en zal tevens een presentatie geven over haar activiteiten binnen het zorgconsultancyveld.

Volgens de organisatoren van de Health Business Week is er voor iedere student wat wils, “ongeacht in welke fase van je opleiding je zit”.

Lees het volledige artikel.

Meer informatie?

Voor meer informatie over wat BMC voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van zorg en/of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Gert Cazemier, partner Zorg, via telefoonnummer (033) 496 52 00 of per e-mail naar gertcazemier@bmc.nl.

Wilt u meer weten over de loopbaanmogelijkheden binnen het werkveld Zorg bij BMC? Neem dan contact op met recruitment@bmc.nl of kijk op www.werkenbijbmc.nl.

 

Health Business Week

Naar contact

Contact opnemen

Meer weten over onze professionals?
Neem contact met ons op.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Vul hiervoor het contactformulier aan de rechterkant in.