22 apr 2021

Webinar 'In 6 stappen een Cliëntervaringsonderzoek Wmo nieuwe stijl opzetten'

Donderdag 22 april, 12:00-12:45 uur
Door: Hinke Stallen & Wouter Witteveen
Kosten: deelname is kosteloos

De VNG heeft de regels voor het cliëntervaringsonderzoek Wmo (CEO Wmo) per 1 januari 2021 aangepast. Gemeenten moeten nog steeds een onderzoek uitvoeren onder hun Wmo-cliënten, maar mogen nu zelf de onderzoeksmethode bepalen. Dit is goed nieuws, omdat gemeenten zo de kans krijgen hun onderzoek in te richten op een manier die past bij hun eigen informatiebehoefte én die aansluit op de leefwereld van de individuele Wmo-cliënt. Maar het betekent ook dat gemeenten meer eigen verantwoordelijkheid krijgen en zelf beslissingen zullen moeten maken. 

Maar, wat betekenen de nieuwe regels nou eigenlijk voor uw gemeente? Wat zijn de mogelijkheden, en wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? En hoe kun je het onderzoeksproces het best aanpakken?

Om u hierbij op weg te helpen nemen Hinke Stallen en Wouter Witteveen u tijdens het webinar op 22 april mee in de wereld van cliëntervaringsonderzoeken Wmo. 

Aanmelden

Foto

Stel uw vraag aan Hinke Stallen

Sociaal Domein senior onderzoeker/adviseur
BMC event

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement