23 nov 2022

VO-congres 2022: ‘Samen werken aan de toekomst van ons onderwijs’

BMC is aanwezig op het VO-congres 2022

Wanneer: woensdag 23 november, van 10.00 uur tot 16.30 uur
Waar: Beatrix Theater, Utrecht
Organisator: VO-raad
Meer informatie: klik hier

Op het VO-congres 2022 gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van ons onderwijs. We wisselen ervaringen en goede voorbeelden uit en zoeken naar oplossingen voor zaken waar we tegenaan lopen – in de scholen, in onze rol als schoolleider of bestuurder, in ons gesprek met politiek en samenleving

BMC als partner in onderwijs

Verschillende adviseurs van BMC zijn deze dag aanwezig in stand 2 voor een goed gesprek over de uitdagingen van en oplossingen voor vraagstukken waar scholen en besturen tegenaan lopen. BMC Jeugd en Onderwijs voert hoogwaardige interim-, onderzoeks- en adviesopdrachten uit in alle onderwijssectoren. Binnen het voortgezet onderwijs bieden wij een breed scala aan diensten. Wij richten ons op uw vraagstukken rondom onderwijsontwerp, leerlingondersteuning, kwaliteitsvraagstukken en gezonde bedrijfsvoering. 

Daarnaast vormen onze professionals het antwoord op uw implementatievraagstukken en tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus binnen uw organisatie. Tenslotte zijn wij uw partner op het gebied van werving en selectie. 

Benieuwd wat BMC voor u kan betekenen? Kom dan vooral langs bij stand nummer 2 waar we graag met u kennismaken. 

Onder andere aanwezig:

Managing consultant Mirjam van Halem: mirjam.van.halem@bmc.nl
Managing consultant Jeanette Breekveldt: jeanette.breekveldt@bmc.nl.
Managing consultant Hans du Prie: hans.duprie@bmc.nl

Winactie

Ook maakt u kans op een gratis kinderrechtenles van Marc Dullaert of een gratis consult met managing consultant Mirjam van Halem als u meedoet aan onze winactie. Het enige wat u hoeft te doen is bij onze stand, nr 2, uw contactgegevens achterlaten. U wordt gebeld als u heeft gewonnen.