9 mei 2023

NVVB Jaarcongres 2023

Data:  10-11 mei 2023
Locatie:  Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3 in Noordwijkerhout
Aanmelden:  Website NVVB

Het NVVB Jaarcongres 2023 heeft als thema: ‘Bewust Burgerzaken, Werken aan de menselijke maat!’ Aansluitend hierop introduceren wij op dit jaarcongres onze Dienstverleningsscan MenselijkeMaat.

Download hier de flyer

De huidige tijd vraagt meer dan ooit om de menselijke maat in publieke dienstverlening; met begrijpelijke producten en diensten die aansluiten op de leefwereld van mensen. Onze scan geeft een scherp beeld van hoe uw dienstverlening nu is georganiseerd en hoe inwoners deze ervaren. Het resultaat van de scan zijn concrete, hanteerbare verbeterpunten om stapsgewijs mee aan de slag te gaan. 

Wij leggen u graag uit hoe de dienstverleningsscan MenselijkeMaat werkt en welke voordelen het u biedt. Wij zien u daarom dan ook graag op onze stand op het NVVB Jaarcongres, u kunt ons beide dagen vinden bij stand nummer 6. Ook voor andere vragen op het vlak van burgerzaken bent u natuurlijk van harte welkom.

Niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wel geïnteresseerd in de dienstverleningsscan MenselijkeMaat van BMC? Bekijk dan de flyer via de button hieronder of download de uitgebreide versie via het formulier hieronder. Of neem contact op met Marcel Appels (over de dienstverleningsscan) of Zohra el Haddaoui (over burgerzaken producten en diensten) voor een vrijblijvend gesprek.

Download hier de flyer

Download hier de uitgebreide versie

Marcel Appels managing consultant 06 - 42 22 19 25
Zohra el Haddaoui senior adviseur 06 - 83 43 71 78

Download hier de uitgebreide versie:

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement