1 jun 2022

NVVB Jaarcongres 2022

Datum: woensdag 1 juni en donderdag 2 juni
Adres: NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.
Aanmelden: Kijk op de website van NVVB voor meer informatie.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Download via onderstaande banner het congres-informatiepakket dat we speciaal voor dit congres hebben samen samengesteld.

Winnaars congres-actie

De winnaars van congres-actie zijn bekend. Gefeliciteerd Randa Benali (Gemeente Zuidplas), Louk Smeets (Gemeente Roermond), Marc Dam Smeets (Gemeente Breda), Siham Bensalah (BS Deta) en F. Amir (Gemeente Almere)! Via e-mail volgt meer informatie over de gratis expertsessie die jullie gewonnen hebben.

Na een lange periode vindt op 1 en 2 juni het NVVB-jaarcongres weer plaats. Het gekozen thema iDeale dienstverlening geeft bijna een belofte weer. 

Het kan niet anders dan dat ook wij van BMC in ons werk altijd bezig zijn met het willen waarmaken van deze belofte. Verbeteren en optimaliseren zonder ‘toegankelijke dienstverlening’ uit het oog te verliezen. We zien dat er een grote behoefte is - binnen het vakgebied, bij onze opdrachtgevers en bij onze adviseurs - om meer grip te krijgen op processen, middelen en mensen. Regelmatig stellen we onszelf de vraag: ‘Doen we het juiste op de gewenste momenten?’

Wij zijn van mening dat data de sleutel zijn om toekomstbestendige dienstverlening in te richten en te behouden. Ze leiden tot datagedreven inzichten die binnen alle onderdelen van de gemeentelijke organisatie kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren en optimaliseren van processen.

Wij nodigen je graag uit om op het congres aan onze stand 34 deel te nemen aan de interactieve inspiratiesessies. Onze adviseurs nemen je mee in onze visie op een toekomstbestendige dienstverlening.

Programma inspiratiesessies:

1 juni | 14.00 - 14.30 uur
Datagedreven dienstverlening
door BMC Partner Rob van ‘t Zand

1 juni | 14.30 - 15.00 uur
Toekomstbestendige dienstverlening
door BMC Managing Consultant Benno Wiendels

2 juni | 14.00 - 14.30 uur
Datagedreven Dienstverlening
door BMC Partner Rob van ‘t Zand

2 juni | 14.30 - 15.00 uur
Toekomstbestendige dienstverlening
door BMC Senior Adviseur Zohra el Haddaoui

Daarnaast kun je bij onze stand deelnemen aan een actie waarbij iedere dag gratis expertsessies te winnen zijn. De winnaars worden dagelijks op stand 34 rond 16.30 uur bekend gemaakt. Ook zullen de winnaars na het congres op deze pagina worden vermeld.

Wij kijken ontzettend uit naar dit congres! Zien we je daar?