27 jun 2022

Data Week NL 2022

Data Week NL 2022 'Data matters'

Datum: maandag 27 juni t/m zaterdag 2 juli 2022
Locatie: voormalige Grasso-terrein, Paardskerkhofweg 15 te ’s-Hertogenbosch
Inschrijven en kosten: inschrijven kan op de site van Data Week NL en is gratis

Maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli vindt alweer de vijfde editie van de Data Week NL plaats. Er is een gevarieerd programma op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch met presentaties, demonstraties en workshops. Overdag en ’s avonds, binnen en buiten. 

De Data Week NL biedt een podium aan ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen om te laten zien wat de kracht van data is. Waar de kansen liggen, en wat maatschappelijke vraagstukken zijn die we met data kunnen oplossen. Maar ook: wat zijn de mogelijke schaduwzijden van het gebruik van (big) data? Hoe herkennen we die en hoe wapenen we ons daar tegen? En hoe zit het met privacy en cybersecurity?

BMC sponsor van Data Week NL

BMC is een van hoodsponsoren van de Data Week NL. Dagelijks werken we aan het verbeteren van de publieke sector door het inzetten van data en technlogie. En helpen we  gemeenten, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en woningcorporaties op weg met relevante, impactvolle én implementeerbare data-oplossingen. Net als Data Week NL geloven we in de kracht van data en daarom dragen we de organisatie een warm hart toe. 

Zien we u op de Data Week? 

Op dinsdag 28 juni t/m donderdag 30 juni zijn we aanwezig, we ontmoeten u graag bij onze stand. Diverse collega's vertellen u graag meer over onze dienstverlening en hoe we het verschil proberen te maken in de publieke sector. Bent u geïnteresseerd in BMC als werkgever? Op dinsdag 28 juni is onze recruiter Vincent Verhaar aanwezig. 

Op woensdag 29 juni geeft onze collega Marcel Broekhaar twee keynote-presentaties:   

De slimme samenleving brengt mensen in verbinding. 11.00-11.30 uur

Meer info

Keynote: digitalisering in de energietransitie, hoe pak je dat aan? 11.30-12.15 uur  

Meer info

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de Data Week NL.