29 nov 2018

Maak kennis met BMC als werkgever

Kom met ons kennismaken, wij zijn benieuwd naar jou!

Op donderdag 29 november kun je kennis maken met BMC als werkgever! Tijdens deze kennismakingsbijeenkomst leer je ons op een informele manier kennen en krijg je een beter beeld van wie wij zijn en wat we doen in de markt.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van BMC als werkgever? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende functie's, zoals: business controller, financieel adviseur, medewerker zorgadministratie, HRM adviseur. Op hbo of wo niveau.

De bijeenkomst is gericht op ervaren business controllers, senior financieel adviseurs en HRM adviseurs met een achtergrond in de publieke sector bij een gemeente of een zorginstelling.

Datum

Donderdag 29 november

Programma

18:00 uur Ontvangst 
18:15 uur Opening buffet 
19:00 uur Welkom bij BMC | Erika Alting, Senior Recruiter
19:05 uur Over BMC | Koos van Huissteden, Business Unitmanager
19:35 uur BMC adviseur aan het woord | Michaël Telder, strategisch financieel adviseur bij de Gemeente Amsterdam 
20:00 uur Borrel 

Locatie

Hoofdkantoor BMC
Spacelab 4
3824 MR, Amersfoort

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een uitnodiging voor de bijeenkomst en nemen we contact met je op. Wij horen graag of we je mogen verwelkomen bij BMC!

Meer informatie

Wil je meer weten over de bijeenkomst of wil je alvast telefonisch kennismaken? Bel dan senior recruiter Erika Alting op telefoonnummer 06 - 57 93 32 48.

Kijk ook eens op werken bij BMC, over BMC of bekijk onze vacatures!

Aanmelden kennismakingsbijeenkomst

Documenttype: doc, docx, pdf, jpg, jpeg. Maximale bestandsgrootte 3 mb. We raden je aan om alleen relevante gegevens via het CV aan ons te verstrekken. Deel geen bijzondere gegevens (denk aan gezondheidsgegevens, nationaliteit, geloofsovertuiging, BSN). Een foto op het CV is niet verplicht.

BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij zetten ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen die kan, mee mag doen. Gegevens zoals jouw geslacht vragen we op om met je te communiceren, gegevens over leeftijd om je in onze systemen te identificeren en om te bepalen of wij bepaalde verplichtingen hebben (zoals loon of toestemming van ouders of voogd).