14 apr 2021

Kenniskring Zorg 2023: vijf stappen de toekomst in

Woensdag 14 april, 15:00-17:00 uur
Door: Joep Koch & Gert Cazemier
Kosten: deelname is kosteloos

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden, inschrijven is niet meer mogelijk. Voor vragen kunt u contact opnemen met Evy Liersen (evy.liersen@bmc.nl, 06 - 82 69 76 76).  

Als we één ding het afgelopen jaar hebben geleerd, is dat wanneer het écht moet, we razendsnel kunnen veranderen. Van dagelijks in de file staan, naar een digitale transitie. Is daar wat van te leren, of vallen we straks weer terug in oude gewoonten?

De trekkers van de Kenniskring transformeren die ontwikkeling naar andere delen van het werk en andere werkvormen. Met het programma "Vijf stappen de toekomst in" staan we stil bij de kansen om de zorg op een andere manier te benaderen. Er bestaan nieuwe mogelijkheden om de communicatie te verbeteren, de veiligheid te vergroten, de behandeling te ondersteunen, ontspanning en training te stimuleren, de kwaliteit te bevorderen door personeel te trainen en zeker niet als laatste: de efficiëntie te vergroten. Met een overspannen arbeidsmarkt in de zorg wellicht een welkome aanvulling of zelfs een onvermijdbare must! Maar wat maakt innoveren ingewikkeld? En wat typeert een innoverende organisatie?

We nemen u tijdens de Kenniskring Zorg 2023 op 14 april mee in een antwoord op deze vragen.